Oldegroud
Pelaaja

5 viestejä
6 maine

IGN: Oldegroud
Tekijältä Oldegroud » Yli 7 vuotta sitten
En löytänyt vastaavaa ehdotusketjua, joten sama se tehdä nyt. Tänne voi laittaa kaikkea mitä mieleen sattuu, liittyen Hurmoksen parantamis ideoihin.
Eli siis olen huomannut aika erikoisen ominaisuuden rodussa Ihmissusi. Rotuhan ei ole ihmissusi, vaan enemmänkin Ihminen joka näkee paremmin sekä liikkuu nopeasti ja täysikuulla muuttuu sudeksi, ei ihmissudeksi. Kuitenkin on erilaisia näkökulmia millaisia mitkäkin ovat (Esim. Twilight, vamppyyrit eivät pala ja ihmissudet ovat susia), niin ihmissusien pitäisi mielestäni näyttää ihmisen ja suden sekoitukselta, kuten esimerkiksi vanhassa tyrmässä. Mielestäni ominaisuus on hassu, koska olisi samankaltaista, jos Hurmoksessa olisi rotu Minotaurus ja se muuttuisi lehmäksi.

Olisi myös kiva, jos harkitsisitte rotua Peikko tms. Peikon idea olisi se, että se olisi vahva ja kestävä. Eli siis ns. tankkimainen. vastaavaa rotua ei ole, joten ajattelin että semmoinenkin valinnan mahdollisuus voisi olla joillekin tietynlaista hahmoa havittelevalle pelaajalle kiva.







Oldegroud
Pelaaja

5 viestejä
6 maine

IGN: Oldegroud
Tekijältä Oldegroud » Yli 7 vuotta sitten
Ehdotus:
Laamoilla ratsastaminen

Laamoillahan ei voi tällä hetkellä ohjata, mutta ne olisivat paljon hyödyllisempiä sekä realistisempia jos pystyisi ratsastailla ollessa kontrolloida niiden liikkeitä.







Raawaim


3 viestejä
6 maine

IGN: Raawaim
Tekijältä Raawaim » Yli 7 vuotta sitten
*Deleted Message*







Oldegroud
Pelaaja

5 viestejä
6 maine

IGN: Oldegroud
Tekijältä Oldegroud » Yli 7 vuotta sitten
@Raawaim
https://hurmos.org/about

"Hurmoksen tavoitteena on tarjota pelaajilleen mahdollisuus toteuttaa omia seikkailuitaan meidän maailmassamme mahdollisimman vähillä rajoituksilla." mun milestä vaikeusaste rajoittaa aika paljon pelausta, ja se paskantaminenkin olisi tosi häiritsevää, vaik oliskin realistista. Hyvä ehdotus, mutta väärän tyyppinen palvelin!







Ydda
Ylläpitäjä

238 viestejä
104 maine

IGN: Ydda
Tekijältä Ydda » Yli 7 vuotta sitten
EragonSurvi said: Ehdotus: Musketin kuulille resepti. Ainaki omasta mielestä erittäin kiva ja hyödyllinen, koska jos kuulat on kalliita ja voi ostaa ainoostaan alttarilta, ei muskettia erityisemmin tarvitse.
Musketin kuulat tulevat muuttumaan fyysisiksi tavaroiksi, jonka myötä niille tulee myös resepti. Musketin voimakkuutta luultavasti katsotaan uusiksi siinä vaiheessa myös.







Oldegroud
Pelaaja

5 viestejä
6 maine

IGN: Oldegroud
Tekijältä Oldegroud » Yli 6 vuotta sitten
Ehdotus: Riisi, Sake, Sushi, Riisipaperi, Riisipaperilyhdyt, Riisikippo, paperiseinät
Riisi korvaisi nykyisen punajuurikasvin. Moni tietää, kuinka turha ja ruma kasvi punajuuri on, ja sen takia sen korvaisinkin muulla. Riisin hyötynä olisi se, että tulee enemmän customoituja asioita. 
Sake (15-17%) tehtäisiin riisistä, vedestä, ja käymistä nopeuttavasta aineesta. Se olisi vaaleanharmaata juomaa.
Sushi valmistetaan mistä tahansa kalasta, riisistä ja jostain sortin ruohosta, koska levää ei ole mahdollista saada. (Lumpeenlehti tuskin maistuisi hyvältä mutta olisi hyvä ainesosa sushiin ruohon sijaan)
Riisipaperi olisi ihan normaalia paperia, mutta nimettyä sellaista. (Useita keinoja saada paperia). Nimi voi olla pelkkä paperi, ellei halua laittaa sitä sanaa "riisi" siihen.
Riisipaperilyhdyt toisivat kirkkailla väreillään eloa jokaiseen pieneen kylään. Ajattelin, että merilyhdyt voitaisiin korvata riisipaperilyhdyillä.
Riisikippo olisi siis riisiä, vettä, kalaa/kanaa/lammasta. Tämä ruoka korvaisi nykyisen punajuurikeiton. Sushi korvaisi nykyisen vuokkokalan, koska se on yleisesti aika turha kalalaji.
Paperiseinät tietenkin tehtäisiin tikuista/lankuista sekä paperista ja olisivat jotain (rumia kuten terracotta blockeja) korvaavia.  

Jos mietitään tätä listaa ja kaikista turhimmat listattaisiin, niin Sushi saattaisi olla kaikista turhin, mutta riisi olisi todella kiva lisä peliin.







Flinkey59
Pelaaja

6 viestejä
6 maine

IGN: Flinkey59
Tekijältä Flinkey59 » Yli 6 vuotta sitten
Mielestäni ruttotohtorin varustus olisi kohtuullisen hyödyllistä kun se olisi taas uusi rutonparannuskeino vitalosfäärin kanssa. Esim. Ruttotohtorin maski voisi olla kuitenkin täysin kosmeettinen tavara. Se voisi myös olla jotenkin toimiva, kun maskeissahan oli silloin perfuumeja niiden ns. pitkän nenän tai nokan kohdalla koska sen ajan lääkärit uskoivat että rutto levisi ilman kautta. Nämä perfuumit voisivat vähentää rutonsaantimahdollisuutta pienellä prosentilla tai vaikuttaa jotenkin muuten. Tämä on kuitenkin vain mielipiteeni.







Oldegroud
Pelaaja

5 viestejä
6 maine

IGN: Oldegroud
Tekijältä Oldegroud » Yli 6 vuotta sitten
Karttareset 1.13 - Liskojen valtakausi

Kuten ehdotuksen otsikosta näkee, niin kyllä. Karttareset.
Karttareseteissä on aina kauhea säätäminen ja sillä on omat ongelmansa, mutta sillä on myös omat hyvät puolensa.
1.13-version mukana tulevat vesistöt ovat erinomaisia Hurmoksen liskoille. Käykää vaikka itse tutkimassa, siellä on tosi tunnelmallista ja mukavaa. 1.13-version tullessa on myös mahdollista tehdä yksityiskohtaisia vedenalaisia kaupunkeja mahdollistaen liskoyhteisöt (tai yhteisön jolla on paljon taikajuomia). Merilevä tulee mahdollistamaan paremmin tuon 6kk sitten tehdyn ehdotuksen, sushin.
Kun nykyään matkustat ympäri Hurmoksen karttaa niin on helposti huomattavissa, että kaikkialla on hylättyjä tai vähän käytettyjä rakennuksia, kyliä sekä kaupunkeja. Karttareset tulee tuomaan intoa sekä inspiraatiota ja uusia seikkailuita kyllästyneille vanhoille pelaajille. Nykyisessä kartassa on myös hyviä, kauniita ja koskemattomia alueita uusille rakennelmille, mutta ne ovat epäkätevästi kaukana kaikesta. Kuten olette saattaneet huomata, niin suurinosa kaupungeista sijoittuu lähelle Zürngradia, joka sattumoisin on kaikille välttämätön paikka mikäli tahtoo talouttaan tai valtion ammattia harjottaa.
Uuteen karttaan (joka mahdollisesti tulee kaukana tulevaisuudessa) ehdotuksena se, että valtiolla on tietty määrä rahaa, jota se sitten jakaa pelaajille palkan ja KELA-tukien muodossa. Käyttäen NPC-villagereita kukaan ei tiedä läheskään tarkkaa rahasummaa joka on kierrossa. Hurmoksessa kaiken (materiaalien) hankkiminen on törkeän helppoa, mikä on sillä tavalla hyvä, ettei ole roolipelillisiä rajoituksia, mutta siitä tulee pelaajalle suuri vastuu roolipelata. Normaalejen ammattejen sekä tavaroiden arvo on ruohonjuuritasolla. Vain harvinaiset esineet ovat arvokkaita ja nykyisellä menolla voisi heittää jokaisen arvometalliharkon menemään, ilman että se tuottaisi suurtakaan haittaa, koska ne ovat tosi helppoja ansaita.
Mikäli teitä ei kiinnosta uudelleen rakentaa pääkaupunkia, suosittelen rakentamaan tai siirtämään tarpeelliset rakennelmat uuteen karttaan, jos sitä edes tulee.
Myös biomitoiveina on se, että esimerkiksi mesaa tai jääpiikkibiomea ei oteta pois. Tyrmässä aikoinaan huomattu, että kyllä sinnekin saa tunnelmallisia ja parhaiten mieleenpainuvimpia yhteisöjä. Tietenkin versioon 1.13 on paljon aikaa, niin nyt olisi hyvä päättää, tulisiko karttaresettiä. Nyt kaikilla on varmaan yllin kyllin aikaa rueta suunnittelemaan uuden kartan rakennelmia, mikä nopeuttaisi vauhtiin pääsemistä.







Raawaim


3 viestejä
6 maine

IGN: Raawaim
Tekijältä Raawaim » Yli 6 vuotta sitten
Parannuksia käsiraudoille ja niiden toimintaan liittyen.

- Vangittuja henkilöitä, Joilla on käsiraudat voisi siirtää leadilla, Sillä nykyinen vankien liikutusmenetelmä on huono.
- Vangit eivät voisi ampua, Lyödä miekalla yms. Vain käsillä lyöminen onnistuisi, Kun käsiraudoissa.
- Vähemmän tiirikointia vaadittaisiin yhden käsiraudan avaamiseen. (Nykyisellä menetelmällä 1-2 stackia tiirikoita = Yhden raudat auki)

 







Flinkey59
Pelaaja

6 viestejä
6 maine

IGN: Flinkey59
Tekijältä Flinkey59 » Yli 6 vuotta sitten
Giljotiini Hurmokseen!

Mielestäni Hurmos tarvitsee uuden teloitusmenetelmän, ja giljotiini sopisi aivan täydellisesti.
 Syitä giljotiinin lisäämiseen:
 -Sillä voi teloittaa jonkun nopeammin kuin esim. roviolla.
 -Se toisi uutta pelon aihetta kansalle, mikä vähentäisi rikollisuutta.