Funnis
Pelaaja

35 viestejä
43 maine

IGN: Funnis
Tekijältä Funnis » Yli 5 vuotta sitten
Pakko ehdottaa siis haavejen nerfausta, koska haavit ovat lähitaistelussa kovempia kuin valtakunnan parhaasta teräksestä taitavimman sepän takoma miekka. 

Tällä hetkellä haavinkäyttäjä pystyy pidättämään toisen pelaajan neljässä sekunnissa, eikä tätä pidätystä pysty estämään yhtään millään muulla tavalla kuin juoksemalla karkuun, mutta haavinkäyttäjä pystyy heti keskeyttämään paon lähtemällä juoksemaan vain pakenian perään. Silloin alue, miltä pakenian pitäisi päästä pois siirtyy kaikista epäideaalisimmassa tilanteessa nopeampaa pakenian ympärille kuin pakenia pääsee siltä pois. Edes itse kuolemalla et tilanteesta pääse pois, sitten tussarilla vaikka päähäsi paukautat tai pidättäjä itsepuolustuksen huumassa vahingossa sinulta hengen riistää, joudut kaikesta huolimatta vankilaan. Tai vaikka riistäisit tältä sinua pidättämässä olevalta henkilöltä hengen tavoin tai toisin, hän sinut tuonpuoleisesta viimeisenä tekonaan ilmeisesti käy selliin raahaamassa! 

Jos haavia ei nerffata, niin kerettiläiseksi sen käyttö pitäisi ainakin todeta.

Miten ongelmaa tämän epäreilun ja peli-ilon murskaava ihmekalu voitaisiin korjata, siten, että se olisi hieman reilumpi? Ratkaisuja on monia, joista paras koko kansalle, olisi valita ne kaikki. Tässä muutama ratkaisu:

- Haavin käyttäjä ei pysty tekemään mitään yrittäessään napata haavilla. Jos todellisuudessa haavin käyttäjä huitoo jollakin yliluonnollisella haavilla kohti toista hahmoa ja koittaa saada toisen kiedottua tähän aikaa ja paikkaa muuttavaan verkkoon, siten, että hän selliin joutuisi, tulisi hahmon ainakin hidastua ja olevan kelvoton vaihtamaan valittu esine pois haavista vangitsemisaikana. Tällä estettäisiin haavin ylivoimaisuus vain vaihtaa siihen, lyödä ja jatkaa itsensä puolustamista. Tällä hetkellä jos joku alkaa ärhennellä lainvalvojaa vastaan, saa hän vain noin 4 sekuntia aikaa tappaa lainvalvoja, jos itse ei pelkää vankilaa. Jos vankilaa pelkää niin tappamisaika laskee noin sekuntiin haavin lyönnistä, siinä ajassa melkein ehtii lyödä kerran.
- Haavin käyttäjän kuoltua tulisi haavin vaikutus peruuttaa täysin, eikä haavi pysty telkeämään käyttäjänsä kuoltua kohdettaan, sillä sehän on täysin kerettiläistä!
- Haavin kohteen kuoltua ei kohteen tulisi joutua vankilaan, koska välillä death screen latauskin voi itsessään kestää sekunnin tai kaksi, niin jos heti haavin osuttua kohde ei kuole, kohteella myöhemmin kuoltua ei ole mitään mahdollisuutta päästä karkuun haavin tuonpuoleisesta noutavaa kykyä.
- Haavejen hankkimisella tulisi olla mittava cooldown. Kuten on jo muitakin esineitä joiden hankkimisella on cooldown olemassa, tulisi se sama olla myös haavilla. Olettaisin, että noin 1 haavi per päivässä olisi kohtuullista, jos niille laitetaan maksimimäärä, mutta jos haaveja saa hamstrata äärettömiin, niin 1 haavi per 3-4 päivää. Jos haaveille asetetaan katto, niin sanoisin, että niitä saa olla noin 5-10 kerralla tallessa.

Toivon, että edes yksi näistä ajatuksista toteutettaisiin, koska tällä hetkellä haavi on kohtuuttoman ylivoimainen kaikkea vastaan mikä sitä haastaa. Sellaisen omistajan kun suututtaa ilman näkymättömyysjuomia, yliluonnollisen vahvaa jousta tai yleissauvaa ja sattuu olemaan esimerkiksi Zürngradissa, niin peli on siinä vaiheessa pelattu. Haavit on yleensä hahmoilla, ketkä saavat sinut hetkessä kiinni ja kun he lyövät haavilla he voivat seuraavaksi teokseen päättää päiväsi ja sitemmin viedä sinut vankilaan helposti, koska et pakene kuolleena tai sitten vain lentää luoksesi ja juosta rinnallasi kun koitat henkesi edestä paeta heidän haavejaan. 

Haavi on aivan typerä esine tällä hetkellä, ja mielestäni se on ennemmin joku adminase niitä kohtaan jotka väärin käyttäytyvät, kuin jokaiselle lainvalvojalle jaettava ilosauva. Onhan servulla kuitenkin kahleet ja lieka? Eiköhän vain lisäämään "if player has permission *:" haaviscriptiin ja haavien sijaan jakamaan lainvalvojille vain liekoja ja kahleita, että saavat raahata nämä likaiset rikolliset ketkä he saavat kiinni ihan omin avuin selleihinsä ! Tai voisi sekin toimia, että haavia voi käyttää vain kahlittuihin pelaajiin!

Kiitos lukemisesta.

Rakkaudella, Funnis heart