Ralew
Ylläpitäjä

1 viestejä
0 maine

IGN: Ralew
Tekijä: Ralew » 9 kuukautta sitten

Karkauspäivän karkelot

Sisäministeriö järjestää yhteistyössä talousministeriön kanssa Karkauspäivän karkelot! Karkeloihin sisältyy vauhdikasta ohjelmaa. Päätähuimaavat ratsastuskisat niille rohkeille, jotka uskaltautuvat hevosineen esteratsastuskilpailuun, sekä vakavaakin vakavampi kaksintaistelu niille urheille, jotka rohkenevat katsomaan kuolemaa silmiin.

Tapahtuma huipentuu Alaerin aukiolla yhteiseen ruokailuun satokauden raikkaissa herkuissa.

Karkelot järjestetään 29.2 kello 16.00 alkaen Zürngradin Suurareenalla. Ensiksi sisäministeri Routa Varda pitää aloituspuheen ja sen jälkeen on vuorossa ratsastuskilpailu.
 

Esteratsastuskilpailu

Ratsastuskilpailussa kierretään 3 kierrosta ympäri Suurareenan, joka on täytetty esteillä. Ensimmäiseksi nämä 3 kierrosta käynyt voittaa 15 kultakolikkoa, toiseksi tullut 10 kultakolikkoa ja kolmanneksi tullut 5 kultakolikkoa. Kaikki palkinnon saaneet saavat myös diplomin tunnustuksena saavutuksistaan.

Osallistumispaikkoja on 6. Ratsastuskisojen aikana keskelle meneminen, toisten vahingoittaminen, sabotoiminen tai minkään Aldyrian kuningaskunnan laissa mainitun rikoksen tekeminen on kielletty ja siitä säädetään erikseen rangaistus. Kisoihin tarvitset myös oman hevosen.

Kilpailun jälkeen talousministeri Arinna Rosenwald jakaa palkinnot sekä diplomit voittajille.


Kaksintaistelut

Kaksintaistelut järjestetään Zürngradin kaksintaisteluareenalla. Kahdeksan soturia taistelee kuolemaan asti ja viimeinen eloonjäänyt voittaa 10 kultakolikkoa sekä diplomin tunnustuksena saavutuksestaan ja toiseksi tullut saa diplomin todistukseksi osallistumisesta ja pärjäämisestä kaksintaistelukisoissa. Osallistujia suositellaan jättämään henkilökohtaiset tavaransa matkasta, sillä jokaiselle taistelijalle on varattu tasavertaiset varusteet puettavaksi ylleen. Taistelu tapahtuu 1v1 muodossa, ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kaksintaisteluiden sabotoiminen, kilpailussa huijaaminen tai muu kiusantekoon liittyvä teko on rangaistava ja siitä säädetään erikseen rangaistus tapahtuman häiriköinnistä.

Kaksintaisteluiden jälkeen talousministeri jakaa palkinnot ja sen jälkeen siirrytään nauttimaan hyvästä ruoasta Alaerin aukiolle.


Sisäministeri Routa Varda ottaa mielellään vastaan kaikki kysymykset sekä ilmoittautumiset.