Haskraw
Pelaaja

23 viestejä
28 maine

IGN: Haskraw
Tekijä: Haskraw » 5 päivää sitten

"Onko tuo se säikky puolituisrakentaja, joka aina kurkkii puskien takaa..?"

Perustietoa

Nimi: Kera Jäniksenjalka
Rotu: Puolituinen
Ikä: 20
Asuinpaikka: Neidonlehto
Tittelit: Timpuri


Ulkoiset piirteet

Ulkonäkö:
- ruskea iho
- tummanruskeat, keskipitkät hiukset jotka nutturalla
- suipot korvat, oikeassa kullattu rengas
- roteva yläkeho
- suuret, ruskeat silmät ja perunanenä jossa kullattu lävistys

Pituus: 110cm
Vaatetus: simppelit vihreän- tai ruskeansävyiset vaatekappaleet, korkeat sukat joissa nahkapohjat- kantapäät ja varpaat esillä, tummanvihreä huivi, matkailureppu joka on melkein Keran itsensä kokoinen.


Sisäiset piirteet

Ajattelumaailma:
- kaoottinen vs. neutraali vs. kuuliainen
- hyväntekoon taipuva vs. neutraali vs. itsekkyyteen taipuva

Luonne: Utelias, ahkera, hätäinen, pelkuri, järkevä muissa kuin painetilanteissa, antelias ja avulias, turhan puhelias, naiivi, oma-aloitteinen, ankara itselleen mutta anteeksiantava muille, pyrkii rehellisyyteen ellei tilanne vaadi muutoin.
Pitää: Kovasta työnteosta, luonnon rauhasta, järjestyksestä, kirjallisuudesta, musiikista
Ei pidä: Paineesta, minkäänlaisista konflikteista tai erimielisyyksistä, tuntemattomasta/muutoksesta


Tarina

Perhe: Jäniksenjalan suku asuu Rautahovissa, lukematon määrä puolituisia, suurin osa työskentelee kaivoksessa tai käsityöhommissa. Laos ja Kera ainoat jotka ovat Rautahovista pidemmäksi aikaa poistuneet.

Menneisyys: Kuten suurin osa Jäniksenjalan lapsista vaipui Kera vanhemman perheen unholaan heti kun hän osasi pitää huolta itsestään. Samanikäisiä sisaruksia ei ollut lähiperheessä, hän oli nuorin ja jäikin nuorimmaksi, joten Kera tottui tekemään monet asiat yksin. Hän vietti suurimman osan ajastaan naapurin sepän kanssa, jonka apulaisena hän toimi. Kyseiseltä sepältä Kera sai nimensä. Noin yhdeksänvuotiaana tutustui Kera Laokseen, isänsä seuraavan vaimon lapseen. Kummankin ollessa aika erkaantuneita perheestään tuli heistä nopeasti hyvät toverit. Niin hyvät, että he käyttivät fiksuja puolituispäitään kokonaisen kielen keksimiseen, joka kehittyy monimutkaisemmaksi vielä tähänkin päivään saakka. Aikuistuessaan löysi Kera tietoa mannunuskon jumalista kirjallisuuden muodossa. Hän löysi niistä ideoista osan itseään, eikä ole vielä saanut tarpeekseen- kyseiset opit ovat osa hänen ajattelutapaansa ja jokapäiväistä arkea.

Tavoitteet: Miellyttää mannunuskon jumalia & auttaa kumpaakin kaupunkia edistymään hyvään suuntaan- ehkä jopa edistämään niiden välistä yhteistyötä ja yhteisymmärrystä.

Hurmoksen tapahtumat:
- muutto kodista Neidonlehtoon
- timpuriksi nimittäminen
- Neidonlehto-Kauppasatamatien rakentaminen

Assosioidut hahmot:
- Melian Sinervo Turmankatse, luotettu/arvostettu ystävä (Adrianda)
- Laos Jäniksenjalka, puolisisarus (Brisinar)