Haskraw
Pelaaja

54 viestejä
88 maine

IGN: Haskraw
Tekijältä Haskraw » Yli 2 vuotta sitten

Eletään vuotta 3805 Hurmionmaan läänissä. Vuorimaan valtiossa edellinen kuningas, Mustikkakilpi, on kuollut siskonpoikansa Tammimiekan surmaamana. Vuorten viisi tietäjää ovat matkanneet pääkaupunkiin Tiilimäkeen ja äänestäneet Tammimiekan uudeksi kuninkaaksi. Tämän taiston ja kaaoksen suojissa moni Vuorimaan orja on päässyt pakenemaan ja suuntaa nyt sankoin joukoin Hurmionmaahan, Vuorimaan ainoaan lääniin, missä orjuus on kielletty. Matkaajat löytävät tiensä Hurmionmaahan taivaltaessaan maateitse itäisestä Vuorimaasta länteen. Jotkut ovat jopa löytäneet maanalaisen jokiverkoston ja sen kiireisen veneliikenteen- ja sen avulla päässeet merelle Hurmionmaan länsipuolelle.

Hurmionmaan lähialueisiin kuuluu Vuorimaan lisäksi Palmulahden pieni kaupunkivaltio ja Niittymaa etelässä, Pohjolan jäätikkö pohjoisessa ja Ikuinen meri lännessä.

Ajanlasku on Mannunmaalla aloitettu paljon aijemmin kuin oman maailmamme, jo siitä kun ensimmäinen kaupunki rakennettiin ihmisten toimesta. Aikakausi on karkeasti verrattavissa keskiaikaan, mutta Mannunmaan olennot ovat joissakin alueissa kehittyneempiä, onhan keksintöjä kuten mikroskooppi ja höyryvoima.

Suurin osa olennoista seuraavat jumalia. Yleisesti erämaassa ja luonnossa elävät haltiat, ihmissudet ja vetehiset palvovat mannunuskon monia jumalia. Kaupunkien ihmiset, puolituiset ja kääpiöt taas seuraavat Tiedettä ja Taikaa, Mahdin kirkon kahta jumalaa.