_Tahmis_
Pelaaja

4 viestejä
1 maine

IGN: _Tahmis_
Tekijältä _Tahmis_ » 2 kuukautta sitten
Nimi: Kuusilmä Punametsä
Rotu: Ihmissusi
Ikä: 27
Skp: Mies
Asuinpaikka: Erämaa
Tittelit: ei vielä. Maine: -

Ulkoiset piirteet

Ulkonäkö: tummat hiukset, ja harmaat silmät, omistaa jonkinlaiset lihakset, ( huomaa ruumiinrakenteesta ) harmaa häntä ja hieman tavallista vaaleampi iho. Susimuodossaan keskikokoinen harmaasusi.
Erityispiirteet: Toinen silmä melkein sokea. Susimuodossa erittäin terävät kynnet, ja hyvä näkö.
Pituus: 182cm Vaatetus: Hieman sinertävä takki, valkoinen kauluspaita, ruskeat kynsikkäät, ja hieman ruskeita sidottuja naruja. Mustat housut, ja ruskeat kengät.

Sisäiset piirteet Ajattelumaailma: - Ilkeä vs. neutraali vs. Kiltti -masentunut vs. neutraali vs. erittäin iloinen - Välillä itsekäs vs. neutraali vs. muut huomioon ottava Luonne: Kiltti, muita auttava nuori susi, joka on välillä hyvin itsekäs, ja ilkeä. yleensä mielipide elämään riippuu tilanteesta.

Pitää: Yöllä kävelystä, ja itse yöstä, Muista susista, musiikista, haltioista, alkoholista, ja taisteluista
Ei pidä: päivästä, epäkuolleista, raa-asta lihasta. vetehisistä, itsestään, vedestä, eikä puolituisista.

Tarina

Perhe: Mustasilmä Punametsä (isä) (kuollut.. ehkä?), Keltaturkki Punametsä (äiti) (Kuollut.. ehkä?), ------ Punametsä (sisko) (Kuollut.. ehkä?)

Menneisyys: Olen asunut perheeni kanssa hurmionmaassa jo syntymästäni asti, mutta olemme asuneet erakkoina, vanhempani katosivat yhtenä yönä, mutta samalla talomme oli tulessa.. ehkä minun ei pitänyt koskaan syntyä? Se on suuri kysymys. Jatkoin matkaa kohti kaupunkeja siskoni kanssa, mutta hänkin katosi metsään, joten jatkoin matkaa sillä en osannut enää takaisin. Päädyin tielle, ja lähdin vasemmalle, Ilmeisesti matka oli pitkä, sillä olin kovin janoinen, nälkäinen, ja melkein pyörtymäisilläni. Löysin paikkaan nimeltä Kauppasatama, minkähänlainen seikkailu tästäkin tulee..? Tavoitteet: Yrittää hankkia kavereita, ja nousta huipulle työssään.

Assosioidut hahmot: - (vielä)