Melee69
Toimittaja

18 viestejä
101 maine

IGN: Melee69
Tekijä: Melee69 » noin vuosi sitten
Turnajaispäivä

Sisäministeriö, Alivaltiosihteerin johdolla, järjestää turnajaispäivän 25.7 alkaen kello 16.00 Suurareenalta. Aloitamme pienellä puheella jonka jälkeen seuraavat ravit! Ravi Tämän jälkeen suuntaamme kaksintaisteluareenalle. Tapahtuma loppuu loppupuheeseen, joka pidetään kaksintaisteluiden jälkeen! Paikalle tuleminen on ilmaista. Mikäli haluat osallistua ilmoitathan siitä Alivaltiosihteerille viimeistään 24.7 14.00 mennessä.


Ravit

Raveilla on 3 kierrosta Suuareenan ympäri, joka on täytetty esteillä. Ensimmäiseksi nämä 3 kierrosta käynyt voittanee 25kk ja diplomin, toiseksi tullut 15kk ja diplomin ja kolmanneksi 10kk ja diplomin. Osallistumispaikkoja on 6. Ravien aikana keskelle meneminen, toisten vahingoittaminen, sabotoiminen tai mikään muu harmia aiheuttava rikos on kielletty, Tähän kuuluu tietenkin Aldyrian kuningaskunnan lait & säädökset. Sääntöjen rikkominen johtaa tapahtumasta poistoon vaikka väkisin. Lisäksi raveihin tarvitset oman hevosesi.


Kaksintaistelut

Kaksintaisteluissa 8 soturia taistelee kuolemaan asti Zurngradin kaksintaisteluareenalla. Osallistujia suositellaan jättämään henkilökohtaiset tavarat matkasta, sillä Areenalla on jokaiselle taistelijalle jo valmiiksi määrätyt varusteet. Paikkoja on 8. Taistelu tapahtuu 1v1 muodossa, ilmoittautusmisjärjestyksessä. Viimeinen hengissä oleva voittanee 20kk ja diplomin ja toiseksi tullein saa pelkän diplomin.

Ilmoittautumiset ja kysymykset Alivaltiosihteerille.