Haskraw
Pelaaja

54 viestejä
88 maine

IGN: Haskraw
Tekijältä Haskraw » Yli 5 vuotta sitten
Linkit
 
Wiki:
http://fi.hurmos.wikia.com/wiki/Tenebrae 

Sijainti kartalla:
http://151.80.78.235:1234/?worldname=Hurmos&mapname=flat&zoom=4&x=-572&y=64&z=-3479

Tietoa työpaikoista:
https://hurmos.org/forum/view_topic/?tid=21#post-35

Lista asukkaista:
https://hurmos.org/forum/view_topic/?tid=25

Säädökset:
https://hurmos.org/forum/view_topic/?tid=49

Kadut ja osoitteet:
https://hurmos.org/forum/view_topic/?tid=26#post-45
 
Perustieto

Tenebrae on kaupunki, joka sijaitsee vain muutaman minuutin veneilymatkan päässä Hurmoksen pääkaupungista, Zürngradista. Arkkitehtuuri perustuu pääosin tummaan tammeen, eri kivilajeihin sekä kuuseen. Tenebrae tarjoaa monipuolisesti kaikenlaisia ammatteja, kysyttäessä pätkätöitä, ja on aina pitänyt suhteensa muihin kyliin ja kaupunkeihin hyvinä. Tenebraea johtaa pormestari Ilona, kaupunginvaltuutettu ja kaupunginvaltuusto. Tunnusvärimme ovat kuusenvihreä sekä tummanruskea. Tenebrae on kautta aikojen kerännyt työläisten palkkoihin menevää rahaa ainoastaan asuntojen, tonttien, sekä maataloustuotteiden myymisen kautta, ja niin tulee jatkuakin. Emme siis verota. Asunnot Tenebraessa maksavat yleensä koosta riippuen 1-4kk (työsuhdeasunnot ovat tietenkin ilmaisia), ja tyhjistä rakennuksista, joissa ei ole myyntikylttiä, voi kysyä Ilonalta vapaasti.
 
Tenebraen lippu & kartta, sekä kaupunginosat

3gUiY9Io1wzMw1slbXhFlgWvRXPgPZsOebJ_mCvJ

JoJ4YcQCd5aNkHVBJZRKFG7qm1ooS5VzdSEI3JEy
 
1 : Harena
2 : Sula
3 : Uusi-Harena
4 : Helmien Satama
 
Tenebraen historia

Tenebrae tunnettiin aluksi nimellä Harena Sula, “Hiekkaniemi”, kun Haskraw mantereelle ensi kertaa siirtokuntaa alkoi rakentamaan. Nimi tulee siitä, kuinka vehnäpelto, nykyinen riisipelto, nostettiin pienen hiekkaniemen päälle. Ensimmäiset rakennukset olivat majakka, sepän rakennus, Haskrawin purettu talo - jonka tilalla on nykyisin perunapelto - Tohtorin talo, sekä ruokakaupan rakennus.

Muutamaa viikkoa myöhemmin saapui mantereelle kuitenkin toinen, tuntematon valtakuntalainen; Tohtori. Tohtori alkoi rakentamaan omaa taloa ja maatilaansa, jonka Haskraw näki niin uhkana kuten mahdollisuutenakin. Riskeinä olivat, että vieras saattaisi viis veisata Haskrawin pyynnöistä, ja riitoja syttyisi. Tosin hän voisi myös auttaa Haskrawin laatiman haaveen toteuttamisessa. Haskraw jätti Tohtorille viestin, jossa hän kertoi pyrkivänsä perustamaan kylän, ja että Tohtorin rakennukset olivat tällä alueella. Haskraw ehdotti, että he tekisivät kylän eteen yhteistyötä. Siirtokunta jakautui Haskrawin omistamaan Harena Sulaan, sekä Tohtorin omistamaan Swordbreakiin. Erot Haskrawin sekä Tohtorin rakentamissa taloissa näkyvät yhä tänä päivänä. Kun Tenebrae nostatettiin kyläksi, täytyi kuitenkin tehdä päätös, kumpi sitä oikeasti johti, eikä osia saanut olla kaksi erinäistä, vaan yksi yhtenäinen. Lopulta päädyttiin siihen lopputulokseen, että Haskraw toimisi kylänjohtajana, sekä Tohtori hänen kylänvaltuutettunaan. Harena Sula sekä Swordbreak yhdistettiin, ja ne erosivat enää nimiltänsä. Nimiä muutettiin myös tässä yhteydessä; Harena Sulasta muuttui pelkkä Harena, Swordbreakista taas Sula.

Kului aikaa, kun uusia rakennuksia ja peltoja nostettiin, työläisiä palkattiin, alueita laajennettiin ja maastoja muokattiin. Lopulta Tohtori luopui kylänvaltuutetun virastaan, ja jopa hänen tilansa sekä sen muurit purettiin. Tilalle rakennettiin uusia rakennuksia, mm. Morganinlinnake, kirjasto, Sielujen Kartano, ja muita sillä alueella olevia.

Uusi kylänvaltuutettu oli Keksistinen, mutta lopulta hänkin, ilman sen suurempia saavutuksia kylässä, jatkoi seuraaviin virkoihin. Tenebrae oli tähän mennessä myös rakennuttanut tilat omalle vartiostollensa Morganinlinnakkeelle. Tohtori, sekä Langham, Melee ja Ydda.

Haskrawin aatelisointia seurasi pian Tenebraen kylästatuksen nosto kaupungiksi. Kaupunki kasvoi kasvamistaan, mutta Haskraw suunnitteli ettei Athonirin rakentaman muurin ulkopuolelle rakennettaisi enää rakennuksia.
Vuosien saatossa oli Haskraw kuitenkin kerännyt itselleen kyseenalaisen maineen. Hänet oltiin monesti äkätty Adriandan seurasta, vaikkakin hän itse jyrkästi kiisti väitteen siitä että he tekisivät minkäänlaista yhteistyötä. Inkvisition jatkuvat varoitukset saattoivat vanhan pormestarin lopulta roviolle, ja hän menetti kaiken siihen asti saavuttamansa, paitsi tietenkin Ikuisen Valon kartanon, joka periytyi Elischalle.

Tenebraen uudeksi pormestariksi valittiin Ilona Tavlu, sisäministerin ja sotaministerin tytär. Aivan Haskrawin kuoleman jälkeen saatiin kaupungin rakennukset valmiiksi, taideteos oli niinsanotusti viimeistelty. Kaupungin perustaja ei ehtinyt sitä näkemään. Tenebraen rakentamisessa on auttanut Ydda, Melee, Tohtori, Athonir, Langham, Tulinuoli ja Lyse.