Fayencee
Pelaaja

15 viestejä
17 maine

IGN: Fayencee
Tekijältä Fayencee » Noin vuosi sitten
Loimupehko Ikitulentytär esittäytyy!

Tämä kääpionainen eksyi sattumusten kautta ensin Rautahoviin ja myöhemmässä vaiheessa Neidonlehtoon. Paremman puutteessa ja taskurahan toivossa hän puuhasteli metsurinhommia samalla haaveillen omasta leipomosta.

Rautahovissa leipomoprojekti ei saanut tuulta siipiensä alle, joten muori päätti suunnata Neidonlehtoon uudemman yrityksen perässä. Neidonlehdossa Loimupehko tapasi pienen puolituisen, Haurashermon, joka oli ehtinyt leipomohaaveissaan jo toteutusasteelle. Kääpiönaisen onneksi Haurashermo kaipasi liikekumppania ja näimpä he löivätkin hynttyyt yhteen ja perustivat Lehdon Pullan & Leivän! Sieltä voitkin löytää Loimupehkon hyörimässä tunnusomaisen kulahtaneen punaisen essunsa kanssa!

Haalistuneen essun lisäksi tulet huomaamaan esimerkiksi kirkkaan oranssin hiuspehkon epämääräisellä nutturalla. Lisäksi pahimmat hiuskiehkurat pitää kurissa turkoosi huivi. Ruumiinrakenteeltaan Loimupehko on jäntevä, mutta vyötäröltä huomaa kyllä, että pulla ja muut herkut ovat maistuneet ja tehneet tehtävänsä. Yleensä poskilla on hyväntuulinen helakka puna (, joka saattanee johtua myös huonohkosta kunnosta).

Kyseinen muori on vielä suhteellisen tuntematon henkilö Hurmionmaalla, mutta eiköhän hänen pirtsakka hörönauru tule vielä jokaiselle tutuksi. Hän ei havittele mitään isoja, mutta toivoo leipomon tuottavan sikäli, että saa joskus vielä oman talon, mielellään jostain vähän syrjemmästä.

 

Loimupehko on yleensä iloinen siitä, jos joku häntä lähestyy rupatteluhetken toivossa, mutta on pidettävä huoli, että hänellä ei ole joku homma pahasti kesken, koska hän ei pidä keskeytyksistä. Vaikka Loimupehko pitääkin raataamisesta, saa tylsät juttukaverit hänet yleensä pitkästymään ja jatkamaan matkaansa.
Loimupehko tykkää pällistellä ympäröivää arkkitehtuuria ja on hyvin mieltynyt esimerkiksi Neidonlehdon luontoon. Hän on ikänsä pitänyt leipomisesta, jonka takia oma leipomo ja leipurin hommat olisivat täydellinen ammatti. Kanat ovat olleet lähellä hänen sydäntään jo pienestä asti, koska ne olivat lapsuudessaan hänen ainoita ystäviä ja seuran pitäjiä. Nykyään ne ovat hänelle elintärkeitä muninensa ansiosta, koska ilman niitä leipomo ei pyöri.

 

Vaikkakin myös oman yrityksen perustamisessa oli riskinsä, Loimupehko ei siltikään piittaa uhkapeleistä eikä turhista uhkarohkeista tempuista. Häntä on siis turha pyytää mukaan noppapeleihin, koska sellaiseen tätä muoria ei saa lähtemään. Hän ei myöskään erityisemmin piittaa isoista herroista pitkine titteleineen, koska pitää heitä turhan pöyhkeinä ja koppavina. Vaikkakaan hän ei politiikasta ymmärrä tuon taivaallista, paheksuu hän päättäjiä ja heidän turhanpäiväisiä konflikteja, jotka ovat Loimupehkon mielestä vaan hankaloittamassa tavallisten kansalaisten elämistä.

[Work in progress]








Fayencee
Pelaaja

15 viestejä
17 maine

IGN: Fayencee
Tekijältä Fayencee » 7 kuukautta sitten
Tekstiä päivitetty vastaamaan enemmän nykyhetkeä! :]