Qn2
RP-Johtaja

71 viestejä
11 maine

IGN: Qn2
Tekijältä Qn2 » Noin vuosi sitten


Hänen pyhyytensä, Pajuterä Tiensilmä, Tiensilmän herra

Syntynyt 3780
 

 
Tittelit
Tiensilmän herra, Hurmionmaan kruununkuvernööriregentti, Hurmionmaan arkkivelho
Perimä
Pajuterä on Tiensilmän paronin, Lummesulka Tiensilmän ainut poika ja perillinen. Pajuterän äiti ei ole aatelinen, Pajuterän aateluus tulee täysin hänen isänsä puolelta. Pajuterän sininen veri ei ole täysin puhdasta, sillä hänen sukuhaaransa oli hetken aikaa aateliton.
Asuinpaikka
Pajuterä on uskollinen Vuorimaalle. Pajuterän virallinen asuinpaikka on Tiensilmän paronikunta, joka sijaitsee Etelä-Hallalassa, mutta hänet voi pääasiassa tavata Rautahovissa ja Kauppasatamassa.
 

Ulkoiset piirteet:

 
Rotu
Ihminen
Ikä
29
Sukupuoli
Mies
Ulkonäkö
Pajuterä on pitkä, vauraan näköinen nuori mies. Pajuterän hiukset ovat siistit ja väriltään tummanruskeat. Hänen silmien väri on haalean violetti.
Pituus
183cm
Vaatetus
Pukee monesti punaisen takin kultaisilla napeilla, mutta voi tilaisuudesta riippuen vaihtaa esimerkiksi pinkkiin Taian kirkon kaapuun.

Sisäiset piirteet:

Ajattelumaailma
Pajuterä on kasvanut rikkaassa perheessä, joten hän on tottunut yleellisyyksiin ja esimerkillisiin tapoihin. Hän järkyttyy usein Hurmionmaan tavoista ja paikallisista, tosin hän on alkanut jo tottumaan paikkaan. Yleisesti kohtelias ja ystävällinen niitä kohtaan, jotka omaavat kohtuulliset tavat, mutta voi olla harvinaisen töykeä tai äkkipikainen huonosti käyttäytyviä maalaisia kohtaan.
Luonne
Lainkuuliainen, vetäytynyt, harkitsevainen

Pitää

● Perheestään ja kotiläänistään Etelä-Hallalasta, sekä Vuorimaasta, jolle hän on lojaali.
● Mahdin uskosta ja mahdin uskoisista.
● Järjestyksestä ja virallisuudesta, ainakin silloin, kun se on tärkeää edustuksen kannalta.
● Pikarista laadukasta Vuorimaalaista viiniä, ja hyvästä, mieluusti aatelisseurasta, jonka kanssa tuota viiniä juoda.

Ei pidä

● Mannunusko ja mannunuskoiset, "harhaoppiset"
● Hurmionmaalaiset Tulivuoren ajoilta jääneet tavat ja Vuorimaan vastainen ajattelumaailma
● Epäjärjestys ja asioiden hoitaminen huolimattomasti ja niiden jättäminen puolitiehen
● Hurmionmaan ihmissusilapset, etenkin Metsäturkin jälkeläiset

Tarina

Perhe
Pajuterän isä on Tiensilmän paroni Lummesulka Tiensilmä. Pajuterän muita edelleen elossa olevia sukulaisia ovat hänen äitinsä, Kieloniitty Tiensilmä, hänen setänsä, palava Apilakirja Tiensilmä ja hänen serkkunsa, kauppias Lummesulka Tiensilmä.
Menneisyys
Pajuterä on Etelä-Hallalassa sijaitsevan, Tiensilmä nimisen kaupungin paronin poika ja perillinen. Kun Hallalan orjakapina alkoi, Pajuterän vanhemmat lähettivät poikansa pois läänistä muutamien muiden pakolaisten mukana, jotta suvulla säilyisi jokin perillinen elossa. Toki Pajuterä ei tuolloin vielä ollut aatelinen, mutta hänen perheensä oli silti suhteellisen varakas jonka vuoksi Pajuterän vanhemmat katsoivat parhaaksi lähettää Pajuterä pois läänistä. Pajuterän vanhemmat eivät kuitenkaan itse halunneet jättää kotiaan, osittain siksi, että Pajuterän isä oli Höylä Vuorimaan armeijassa, joten he jäivät Hallalaan. Usean vuoden matkan ja lukemattomien vastoinkäymisten jälkeen Pajuterä lopulta päätyi Hurmionmaalle.

Assosioidut hahmot:

Pitää
Pajuterä pitää usein ylempään luokkaan kuuluvista henkilöistä, ja etenkin kirkon papistosta. Näiden kanssa Pajuterä usein ystävystyy.
Tulikivi Rautahovi, Valorie Kiiltosilmä, Arkajalka, Tornadotalikko Myrskynuolenpoika, Lumipuro Mahonkimiekantytär, Hehkukivi Jalokivenpoika, Kuusimiekka Kuusiteränpoika, Kuusihakku Kirveenterä, Anton Aarnivirta, Usvasilmä, Höyrymeri Höyhenlampi, Korallipuukko, Magmajyrkänne, Korallipuukko
Arvostetut
Pajuterän arvostus on vaikea saavuttaa, mutta seuraavat hahmot ovat siihen yltäneet.
Raatekari Tiilimäki, Rotankorva, Chimmy Jim Chimitin, Liekkiönvalo Tienjärvi, Tulisirppi Kiuaskivi, Tammimiekka Tiilimäki
Neutraali
Seuraavat hahmot eivät ole tehneet Pajuterään erityistä vaikutusta, ei hyvää tai huonoa, tai Pajuterä ei ole ollut heidän kanssaan erityisesti tekemisissä.
Lionessa, Lalli Leipäjuusto, Aaltokeihäs, Vihersilmä, Leiskurubiini Uunivuorentytär, Tuulikuono, Hehkutassu, Kultakello Hopeaviisarinpoika
Ristiriitainen
Seuraavista hahmoista Pajuterän on vaikea muodostaa yksiselitteinen mielipide syystä tai toisesta.
Tulivuori Rautahovi, Sieväturkki, Magmaterä Tulikivenpoika, Laiskamaha Järjenjätti, Loimunotko Hiilloskivenpoika, Puolitassu Varjohampaanpoika, Vihersilmä Ripeäjalka, Richard Puolukkahillo
Negatiivinen
Seuraavat hahmot ovat onnistuneet saamaan selkäänsä Pajuterän vihan tai inhon, tai muutoin menettäneet arvonsa Pajuterän silmissä.
Kipinäkivi Tulikiventytär, Kukkaturkki, Teräkynsi, Kerttu Kaunokainen, Aatos, Viherkorva, Hohtohammas, Metsäturkki Teräselkä, Pikkutassu