Raikasta
Pelaaja

13 viestejä
3 maine

IGN: Raikasta
Tekijältä Raikasta » Yli 5 vuotta sitten
Vuercusan vapaat työpaikat:

Renki/Piika 2x (vasta kun Tila on valmis)
Sisustaja 1x
Arkkitehti 1x
Kalastaja 1x
Metsästäjä
Teurastaja 1x
Kaivostyöläinen
Panimomestari
-Panimotyöläinen (hakemukset panimomestarille kun löytynyt)
Leipuri

 


​


Sisustaja toimii yksityisyrittäjänä, ja saa pienet tilat. Palkkaa ei itse kunta anna, vaan asiakkaat maksavat tehdyn projektin perusteella. Osittain on sisustajalla omia vapauksia, mutta annettuja ohjeita täytyy seurata. Kunnalta saa kaikki materiaalit ja työkalut. Ilmainen työsuhdeasunto.

Kalastaja nimensä mukaan kalastaa kunnalle kalaa. Arvokkaimpia saaliita kalastajalle ovat lohi ja normaali kala, mutta kaikki vesistöistä ongitut esineet voidaan jättää omaan arkkuunsa. Ilmainen työsuhdeasunto sekä onget.

Metsästäjä saa palkkaa kaikkien eläinten lihasta, nahasta, villasta sekä sulista jotka on noudettu kunnan ulkopuolelta. Ilmainen työsuhdeasunto sekä ase.

Teurastaja kerää lehmän- porsaan,- sekä kananlihat, sulat, villat, nahat ja kananmunat tilan ja kunnan eläinaitauksista. Lampaita ei saa tapeta, vaan niiden villat keritään keritsimillä. Ilmainen työsuhdeasunto, ase, keritsimet ja aitauksien avain. Hukkunutta avainta ei korvata vaan työläisen pitää hankkia oma mikäli sen kadottaa.

Kaivostyöläinen kaivaa mineraaleja kunnan kaivoksista. Mukulakivi, hiili, rauta, kulta ja lunaum ovat ne asiat, joista kaivostyöläinen saa palkkaa. Ilmainen työsuhdeasunto sekä hakku, ellei kaivostyöläinen työskentele sepälle. Halutessaan voi perustaa oman kaupan johon saa liiketilan kunnalta ja tuotoista 15% kunnalle, tuolloin ei ylimääräistä palkkaa.

Panimomestari saa omat työtilansa kunnan keskusaukion vierestä, jossa tämä voi pitää omia liiketilojansa ja varastoja. Panimomestari ei tarvitse omaa alkurahastoa, mutta saa palkkansa sen mukaan mitä myy, sekä 20% tuoista kunnalle. Panimomestari ei saa erikseen työsuhdeasuntoa sillä Panimossa on panimotilojen lisäksi kerros, jossa 3 huonetta. 

Arkkitehti auttaa Vuercusan rakennusprojekteissa sekä puruissa. Rakentaminen on hyvin vapaata, sillä kylän tyyliin pääsee helposti. Noin sanotut "vanhat vuercusan" talot ovat hyvin kuution muotoisia, nykyiset monimutkaisempia. Rakennusten tulisi olla aikalailla samantapaisia kuin valmiit rakennukset Vuercusassa, ja ne tulee rakentaa Raikasin tekemien perustuksien päälle. Arkkitehti saa palkkansa poikkeuksellisesti yksittäisten työtehtävien jälkeen, eli ei sunnuntaisin kuten suurin osa muista työläisistä Vuercusassa. Ilmainen työsuhdeasunto (jonka saa halutessaan tehdä itse ilman annettua palkkaa), työkalut työtehtäviin sekä resurssit talojen rakentamiseen. Arkkitehdin tulee; kysyä kaikista epäselvyyksistä, omata ihan hyvän rakennustaidon, olla omatoiminen, produktiivinen ja aktiivinen.

Leipuri saa kunnalta oman liiketilan johon sisältyy myyntitilojen lisäksi yläkerta johon halutessa voi tehdä asunnon. Leipurin on syytä omistaa alkupääomaa, sillä tämän täytyy ostaa tarvitsemansa tarvikkeet itse Tilalta tai jostain muualta. Leipuri voi myydä mm. näitä tuotteita: Keksi, kurpitsapiirakka, leipä ja kakku. Leipuri saa palkkansa myytyjen tuotteiden mukaisesti, joista 15% kunnalle.




Työhakemukset kirjoitetaan kirjaan, jonka voi tarvittaessa pyytää Raikasilta. Sen tulee sisältää ainakin seuraavat asiat:


Hakijan allekirjoitus ja hakemuksen päivämäärä
Ammatti johon hakee
Aiempi työkokemus Vuercusassa ja sen ulkopuolella
Aktiivisuus, kuinka kauan paikalla päivässä
Miksi haet? Miksi sinut pitäisi valita ammattiin?
Ei alle 5 sivun hakemuksia kiitos!



Työsuhteen ehdot:

Mikäli työntekijä ei tee töitä kuukauden ajan (IRL), saa potkut, tai irtisanoutuu, ottaa kunta takaisin kaiken, jonka se on työntekijän nimitettyään antanut. Esim. työsuhdeasunnon ja sen sisällä olevat tavarat, työkalut, avaimet, varustukset.. Mikäli työntekijä menettää jotakin kunnan antamaa esim. kuollessaan, ei kunta korvaa sitä enää.


 







Raikasta
Pelaaja

13 viestejä
3 maine

IGN: Raikasta
Tekijältä Raikasta » Yli 5 vuotta sitten
Panimomestari löytynyt (elite_X_)







Raikasta
Pelaaja

13 viestejä
3 maine

IGN: Raikasta
Tekijältä Raikasta » Yli 5 vuotta sitten
Leipuri löytynyt (MineAaTu)