TikNrutin
Pelaaja

6 viestejä
3 maine

IGN: TikNrutin
Tekijältä TikNrutin » Noin vuosi sitten

  
Kuuraranta Jääkidemyrskyntytär 

Naisvetehinen, joka on saapunut ikuiselta mereltä, jo toista kertaa matkalla Hurmionmaalla. Ikäänsä nähden kokenut paljon ja on taitava kohtalonsa johdattamissa asioissa. 

Hän on pitkä, neitokainen, maalla ihonsa on epätasainen, kuiva, halkeileva ja hiuksensa pitkät, kiharat, joita olisi harjalla jopa mahdotonta saada suoraksi. Veteen sukeltaessaan iho muuttuu kiiltävän kauniin hohtavaksi, hiukset suoristuvat kuin taikaiskusta, kätensä sormet muodostavat uimiseen sopivan muodon ja vaatteensa muuttuvat kosteuden johdosta ihonmyönteiseksi, helpottaakseen uimista. 

Erityinen piirre hänessä on kaunis haalean turkoosi iho, joka näyttää hohdokkaalta kuivuudesta tai halkeiluista huolimatta, hiuksiaan myös koristaa kauniit turkoosina hohtavat koriste sattumat, joita on matkoillaan vedestä mukaan tarttunut. 

Kuuraranta pitää erityisen paljon keskustelemisesta, rauhallisuudesta ja elävien ystävälläisyydestä kanssa kulkijoita kohtaan. Hän on rauhallinen ja siksi pitää kiireettömästä keskustelusta. Lempikukkansa on valkoinen tulppaani, valkoiset tulppaanit liittyvät puhtauteen ja rauhaan. Se on myös ystävällisyyden ja rakkauden väri, joten kimppu valkoisia tulppaaneja voi olla täydellinen tälle neitokaiselle. Tottakai rodulle luonnollisesti hän myös rakastaa vettä ja sen tuomaa vapauden tunnetta. 

On myös asioita, joista hän ei pidä niihin lukeutuu mm. Uhkaavat tilanteet, kiire ja epäluotettavuus. Jos Kuuran luoton pettää ei sitä koskaan saa takaisin. Vaikka hän taitava henkisen puolen taidoissa ja osaa tulkita tunteita lähes moitteettomasti, ei hänkään täydellinen ole. Joskus Kuurasta saattaa jopa tuntua, että vaikeinta on oman hengen hoitaminen ja sen solmujen ratkominen. 

Ammatiltaan Kuura on hengellinen neuvoja. Hän uskoo kaikkeuteen, joka jakautuu kahteen ja siitä moniin. Kaikkeus: Elävä ja kuoleva. Taidoillaan pyrkii huolehtimaan elävän kaikkeuden hengen ja sielun suojelemisesta, kun kyseessä on elävä, josta on tarkoitus tulla jotain suurta tulevan ajan tullen. 

Perhettään hänen on vaikea selittää, koska asui lapsuus/ nuoruusaikansa suuressa yhteisössä, jossa kaikki olivat perhettä. Oli ystävää ja vanhempia, oli sisaruksia ja lemmikkejä. Tähänkään päivään mennessä Kuurarannalle ei ole täysin selvää ketkä ovat hänen todellisia sukulaisiaan.  

Menneisyytensä on monimutkainen, miten hän päätyi juuri tälle polulle? Miksi hän lähti Ikuiselta mereltä? Entä Miksi hän uskoo juuri tällaisiin näkemyksiinsä? Tätä hän itse on kauan selvittänyt ja tulee selvittämään. Kuura uskoo, että joskus hän vielä selvittää millainen oli hänen elämänsä ennen matkaa suurelle maailmalle. 

Kuura on persoona, joka ei luo ihmissuhteita juuri ollenkaan. Hän luottaa jokaiseen ja uskoo jokaisesta parasta, jonka takia ei erottele luotettavuuden asteita juuri ollenkaan. Tämän takia hänen sydämeensä ei juuri koskaan kukaan ole aidosti päässyt. Hän odottaa tosi rakkauttaan ja uskoo sellaisen vielä joskus löytävän, ehkä sitten käsitys luotettavuudesta muuttuu aivan erilaiseksi.  

___________________________________________________________________________________________________________________________
 

Kuuraranta Jääkidemyrskyntytär 
 
Rodultaan: Vetehinen 
Ikä: salaisuus 
Sukupuoleltaan: Nainen 
Tittelit:? 
Maine: Muutamat tunnistavat nimen Hurmionmaalla.
 
 
Ulkoiset piirteet 
 
Ulkonäkö: Pitkä, kuivana hiukset täysin kiharat, ohuet, mutta lihaksikkaat kädet. 
Erityispiirteet: Vaaleanturkoosi hohdokkaan näköinen iho (maalla toki kuiva ja halkeileva). Vedessä kiharan sökeröt hiukset suoristuvat, jolloin syntyy kaunis hohtava vedessä eläjä. 
Pituus: 170cm 
Vaatetus: Tummansininen mekko, noin polviin saakka, röpelöinen helma. Märkänä ihonmyötäinen, kuivana hieman löysempi. 
 
 
Sisäiset piirteet 
 
Ajattelumaailma: Omalaatuinen, hahmoon kannattaa tutustua, jos tahtoo saada selville. 

Luonne: jämäkkä, lempeä, arvostava, joustava, itsevarma, luottava ja määrätietoinen 
Pitää: kiireettömyydestä, keskustelusta, järkevästä ajattelusta, kohteliaista henkilöistä sekä ylellisyydestä. 
Ei pidä: epäluotettavuudesta, hätiköinnistä tai ilman harkintaa tehdyistä päätöksistä. 
 
 
Tarina 
 
Perhe: Suuriyhteisö yli 40 nimeä, joista Kuura itsekkään ole varma ketkä ovat oikeaa sukua. 
Menneisyys: Monimutkainen 
Tavoitteet: Selviää tulen ajan tullessa. 
Assosioidut hahmot: Ei ole. Kuura ei muodosta eriteltäviä suhteita muihin, mutta voi olla, että on joku josta hän saattaa olla hieman kiinnostunut.