_Greenlegend_
Pelaaja

91 viestejä
8 maine

IGN: _Greenlegend_
Tekijältä _Greenlegend_ » 9 kuukautta sitten
Neidonlehdossa on aina hyvä yrittää! Muistakaa siis antaa mahdollisuus yrityksen teolle ja tehkää yritys, tässä lista niistä yrityksistä, mitä voi tehdä. 

Vapaat yritykset.
- Sepänpaja ( ei ole ikinä sanottu, että voisi olla vain 1 sepänpaja.)
- Majatalon tekeminen. (Mikäpä helpompi tapa ansaita rahaa kun tarjota ruokaa, juomaa ja nukkumatila maksusta!)
- Vaatturin liike ( Voit kilpailla nykyisten yritysten kanssa hinnoittelussa, ehkäpä joku saattaisi olla innokas ostamaan vaatturin liikkeen tuotteita!)
- Panimo ( Kukapa nyt ei haluaisi tienata rahaa alkoholijuomien tekemisen parissa. Varmasti monet kapakat ostavat teiltä juomia, jos on halpa hinnoittelu!)
- Kapakka ( Miksipä joku neidonlehtolainen ei lähtisi kokeilemaan tekemään Neidonlehtoon kapakkaa, voisipa vaikka Neidonlehtolaiset pitää hieman lepopäiviä hyvän ruoan ja alkoholin parissa!)
- Leipomo ( Leipominen on monipuolista ja kivaa. Nykyään on halvempaa myös hankkia raaka-aineita, kun on monia kilpailevia maatiloita!)
- Postitoimisto ( Postin jakaminen olisi helppo tapa tienata rahaa! Neidonlehto kuntana varmasti auttaa alkuun pääsemisessä!)
- Asianajajatoimisto ( Eikö olisikin kiva, kun syytetyllä olisi asianajaja käytössään, joka osaa hommansa ja kehen voi luottaa. Suosittelen tälläisen lakifirman tekemään, muista hankkia  asianajajaluvat ensin! Myöhemmin voit yrityksesi kanssa nousta toimimaan myös tuomarina, jos saat tarpeeksi luottoa!)

Jos tarvitsette apua rahallisesti, tai neuvoja yrityksiin liittyen, ottakaa ihmeessä minuun, Paronitar Tähtisumuun yhteyttä!
 

yt. - Tähtisumu Kuutamosumuntytär,
       Neidonlehdon paronitar ja Rakennusmestari