MuumiPe1kk0
Pelaaja

38 viestejä
5 maine

IGN: MuumiPe1kk0
Tekijältä MuumiPe1kk0 » 9 kuukautta sitten
Neidonlehdon vartiosto etsii riveihinsä jäseniä!

Millaisia? Miksi? Mitä minusta halutaan tietää? Minne voin hakea?

Millaisia?
Oikeastaan kaikenlaisia vartijoita on etsinnässä. Mikäli osaat puhua hyvin, olet valmis oppimaan uutta, osaat kirjoittaa ja lukea sekä olet valmis puolustamaan lakia sekä säädöksiä suosittelen hakemaan.

Miksi?
Kruununherruusalueen turvallisuussäädöksien kohdan 4 takia. Vartioiden puutteen takia säädöksen määräämien velvollisuusten suorittaminen toimii hitaasti ja siihen on saatava muutos.

Mitä minusta halutaan tietää?
Hakemukseen sinulta vaaditaan kertomaan: nimi, ikä, 2 sivun kertomus itsestäsi, 3 vahvuutta ja 3 heikkoutta ja miksi juuri sinut tulisi valita kyseiseen työhön yli muiden. Mikäli sinulla on suosittelijana virkamies Rautahovista tai Neidonlehdosta tulee häneltä olla saatu allekirjoitettu suositus.

Minne voin hakea?
Hakemuksen voi lähettää kirjeellä vartiostokomentaja Myrskynuolenpojalle tai jättää Vartiolinnakkeen postilaatikkoon. Hakemuksen tulee olla allekirjoitettu kirjaan. Allekirjoittamattomat hakemukset hylätään heti.

Erittäin annsiostuneesta ja esimerkillisestä työstä myönnetään bonuksia mikäli näin on vartiostokomentaja toteaa.
Onnea hakijoille ja turvallista menestystä.

(Tl;dr: Menkää töihin) 
 





Hurmionmaan lääketieteen mestari, Neidonlehdon Vartiostokomentaja, Hurmionmaan kaartin lääkintämies Tornadotalikko Myrskynuolenpoika