Fayencee
Pelaaja

15 viestejä
17 maine

IGN: Fayencee
Tekijältä Fayencee » 8 kuukautta sitten
(HUOM! Altkäyttäjän Ecneyaf hahmo)

Ekrim Kuunvälke esittäytyy:
Pieni haltiapoika on päätynyt Neidonlehtoon elettyään metsässä orpona useamman vuoden. Nyt 14-vuotias nuorukainen pääsi aikoinaan pakenemaan ryöstöporukkaa, joka vei hänen vanhempiensa ja kahden nuoremman sisaruksen hengen ja kaiken heidän omaisuutensa.


Hän on Pitkä ja hintelä ruumiinrakenteeltaan, päässään tuuhea korvien yli ylettyvä, harmaa hiuspehko mustalla rannulla. Yllään hänellä on kulahtanut ja sieltä täältä repsottava villapusero, ja tummat nahkapöksyt, joiden polvet on paikattu. Jalassa suhteellisen siistit saappaat, jotka on todennäköisesti jostain kylästä ohikulkumatkallaan ryöstänyt.


Metsässä eläessään poikanen oppi monenlaisia taitoja, joiden turvin onkin pärjännyt näinkin pitkälle. Hetken aikaa hän touhusi timpurinhommia Neidonlehdossa, mutta pitemmän päälle hän ei soveltunut niihin hommiin. Tällä hetkellä mietitäänkin mitä sitä seuraavaksi lähtisi yrittämään.
 

Muihin henkilöihin Ekrim suhtautuu todella varautuneesti ja usein meneekin lukkoon puhuteltaessa. Änkytys puskee hermostuneena näkösälle, jonka takia ei mielellään ylimääräisiä juttele. Kirjoitustaito on puutteellinen ja kirjoittaakin vielä tavaten. Ehkä se siitä vielä hioutuu. Ei tunne Neidonlehdosta sen kummemmin ketään, eikä kukaan oikeastaan tiedä tätä pörröpäätäkään sen enempää. Ystävystyy usein koirien kanssa, ja voit monesti nähdä hänen mukanaan sellaisen.

 

Sisimmässään hän on hieman pahantekoon taipuvainen, mutta uudessa paikassa pyrkii käyttäytymään hyvin, ainakin siihen asti että oppii hyvät piilopaikat ja pakoreitit.

 

[Work in progress]