Ydda
Ylläpitäjä

238 viestejä
104 maine

IGN: Ydda
Tekijältä Ydda » 8 kuukautta sitten
Pohjantien Jaarlin menehdyttyä traagisesti mystisissä olosuhteissa ilman selkeää perillistä, on Hovin aika valita Pohjantien lääniin uusi Jaarli.

Eräs hahmo on nyt roolipelissä Hurmionmaalla saanut tehtäväkseen matkata Tiilimäkeen, sillä häntä on esitetty Valtaprinssin toimesta tuohon tehtävään. Kuitenkin on varmasti myös muita, joita on tehtävään esitetty. Nyt olisikin siis tarve halukkaille päästä esittämään vapaavalintaisia alhaisaateliin kuuluvia herrasmiehiä (tai naimattomia aatelisvanhojapiikoja) niin kutsuttuun "Tiilimäki-skeneen", jotka olisivat myös ehdolla tähän Pohjantien Jaarlin virkaan.

Luvassa siis Hoville puhumista ja kertomista miksi juuri "sinä" olisi hyvä Jaarli. Hyvän maun rajoissa (ja aateliston...) voi siis vetää aika läskiksikin show'n.

Tähän ketjuun jos vastaisi että on kiinnostunut ja sitten myöhemmin muokkaisi viestiinsä vähän perustietoja omasta vapaavalintaisesta hahmostaan, joka olisi ehdolla tuohon virkaan.

Kiittos! Hyvät skenet saadaan aikaan.







SnakeTicklet
Pelaaja

14 viestejä
7 maine

IGN: SnakeTicklet
Tekijältä SnakeTicklet » 8 kuukautta sitten
Olisin kiinnostunut







Qn2
RP-Johtaja

71 viestejä
11 maine

IGN: Qn2
Tekijältä Qn2 » 8 kuukautta sitten
Olen kiinnostunut! Voin pelata hahmoa jota aieminkin hovissa pelannut (tietäjät tietää), tai jotain muuta, jos tarvitsee jotain toista! Mikä vain rooli käy, mukava jos päästään taas Tiilimäki skenejä pelaileen!







MuumiPe1kk0
Pelaaja

38 viestejä
5 maine

IGN: MuumiPe1kk0
Tekijältä MuumiPe1kk0 » 8 kuukautta sitten
Im in ja nii edellee. Jos Hovin puolelta pääsee niin on kaksikin vaihtoehtoa ja jos ei niin aina sitä yhden keskiverto hahmon keksii.
Mikä vaa rooli käy!





Hurmionmaan lääketieteen mestari, Neidonlehdon Vartiostokomentaja, Hurmionmaan kaartin lääkintämies Tornadotalikko Myrskynuolenpoika


ElkkuSorsa
Pelaaja

13 viestejä
2 maine

IGN: ElkkuSorsa
Tekijältä ElkkuSorsa » 8 kuukautta sitten
Olen kiinnostunut. Uskon, että voisi olla ihan mukava kokemus tulevaa varten.

Edit: Olisi hyvä saada jonkinlainen tiivistelmä siitä, millainen lääni on kyseessä.







0DDAUU3_HP
Pelaaja

6 viestejä
6 maine

IGN: 0DDAUU3_HP
Tekijältä 0DDAUU3_HP » 8 kuukautta sitten
Olisin kiinostunut







Ydda
Ylläpitäjä

238 viestejä
104 maine

IGN: Ydda
Tekijältä Ydda » 8 kuukautta sitten
Heräsi kysymys Pohjantiestä. Tässä muutama pläjäys, jotka ehkä avaavat edes vähän Pohjantien ympäristöä...

Pohjantie

Tarkemmin Pohjoisentie, on lääni Pohjois-Vuorimaan läntisessä päässä, se on monelle nopein tie Reeniin ja sitä käytetään myös useasti Sanakan pääkaupunkiin matkustettaessa. Pohjantien maasto koostuu pääasiassa ikiroudan peittämästä muinaisesta suosta, jäätiköstä ja kylmistä merenlahdista. Pohjantien jäätikönalaiset vehreät vulkaaniset luolastot ovat kuitenkin lämpimiä, joskin veden ja sankan kasvuston peitossa. Vetehisille otollista aluetta, joskin tappavaa heti pinnan yläpuolella.

 

Reeni

Reeni (tunnettu myös nimellä Siila) on Pohjois-Vuorimaan läntisin lääni, sen maasto on hyvin tasaista ja se koostuu isoista nurminiityistä. Sen maaperä on viljelylle todella epäotollista ja siellä puhaltavat kylmät tuulet eivät myöskään auta asiaa. Tämän vuoksi Reenissä kasvatetaan lähinnä monenlaista pitkäturkkista karjaa. Reenissä sijaitsee myös yksi Vuorimaan neljästä tietäjä-herttuakunnasta. Reeniläisille on tyypillistä pukeutua paksuihin turkisvaatteisiin.


Sanakka

Sanakka on Pohjois-Vuorimaan vaikutusvaltaisin lääni, johtuen sen läheisestä sijainnista Tiilimäkeen. Sanakan elinkeino koostuu yhdistelmästä maanviljelyä, kaivostoimintaa ja malmien jalostusta. Sanakassa sijaitsee myös yksi Vuorimaan neljästä tietäjä-herttuakunnasta. Sanakka on kuin ottaisi ne positiivisimmat asiat kaikista Pohjois-Vuorimaan lääneistä ja iskisi ne yhteen. Toki kehitys ja mukavuudet tuovat alueelle mukanaan omat lieveilmiönsä, jotka aiheuttavat puolestaan ongelmia.


Hallala

Hallala on syrjäisempi lääni Pohjois-Vuorimaassa, se on tunnettu kylmästä säästään ja pitkistä talvistaan. Hallalan pääelinkeinona toimii kaivostoiminta ja se onkin yksi Vuorimaan malmirikkaimmista alueista. Hallalan maaperä koostuu kivestä, sorasta ynnä muusta harmaasta. Joissakin osissa Hallalaa on ikiroutaa, mutta suurimmaksi osaksi Hallalan routa sulaa sen hyvin lyhyeksi kesäksi. Hallalan kesä koostuu käytännössä tulvista, jotka jäätyvät lähes välittömästi uudestaan syksyn saapuessa. Alueella huhutaan myös asuvan ties mitä satuolentoja aina ihmiskarhuista jättiläisiin, tai vähintäänkin heidän jälkeläisiinsä. On myös sanottu että toinen alueen jaarlisuvuista on kooltaan valtava, mutta kuka nyt sellaista sontaa uskoisi? Hallalassa sijaitsee myös yksi Vuorimaan neljästä tietäjä-herttuakunnasta.

 

 








NallepuhiH
Valvoja

19 viestejä
15 maine

IGN: NallepuhiH
Tekijältä NallepuhiH » 8 kuukautta sitten
Joo oon kiinnostunut! Kai jossain selitetään ohjet selkosuomeks viel? blush





ð–“ð–†ð–‘ð–‘ð–Šð•»ð–šð–ð–Ž



EeReX
Pelaaja

20 viestejä
3 maine

IGN: EeReX
Tekijältä EeReX » 8 kuukautta sitten
Olen kiinnostunut, vaikuttaa oikein hauskalle aktiviteetille!

Tässä ois tää mun hahmo:
 

Perustietoa

 

Nimi: Vuorimiekka

Rotu: Ihminen

Ikä: 37

Skp: Mies

Asuinpaikka: Tiilimäki

Tittelit: vartiomestari

Maine: Tunnetaan kunniakkaana vartiomestarina


Ulkoiset piirteet

 

Ulkonäkö:

Erityispiirteet: Muistuttaa vähän Raatekaria

Pituus: 168cm

Vaatetus:


Sisäiset piirteet

 

Ajattelumaailma: Tahtoo parasta tiilimäelle, oli mikä oli

Luonne: Kunniakas

Pitää:

Ei pidä:


Tarina

 

Perhe: Iso sisko, isoveli, pikkusisko, äiti ja isä.

Menneisyys: on noussut pikkuhiljaa vartioarvoja ylös kunniakkaaksi vartiomestariksi

Tavoitteet: Selvinee puheessa.

Assosioidut hahmot: (muiden hahmoja, esim. ystävät, perheenjäsenet, viholliset)







Aivoton_
Pelaaja

2 viestejä
1 maine

IGN: Aivoton_
Tekijältä Aivoton_ » 8 kuukautta sitten
Olisi mukava päästä pelaileen hiukan Tiilimäki-skenejä kun tämä on kiinnostanut jo tovin aikaa :)