_Greenlegend_
Pelaaja

91 viestejä
8 maine

IGN: _Greenlegend_
Tekijältä _Greenlegend_ » 8 kuukautta sitten
Perustietoa

Nimi: Raemyrsky Korallimeri
Rotu: Vetehinen
Ikä: 31
Skp: Mies
Asuinpaikka: Neidonlehto
Tittelit: Torppari, Tiedonkulkija
Maine: Normaali


Ulkoiset piirteet

Ulkonäkö: Iho vaalea, hiukset ruskeahtavat.
Erityispiirteet: Hänen kasvojaan ei ole nähtävissä.
Pituus: 187cm
Vaatetus: Ruskea takki, jonka alla on vaalean ruskea hieman rähjäinen paita, harmaat housut, jotka on tehty jauhosäkistä ja värjätty myöhemmin. Kasvojen edessä maski, joka peittää kaiken muun paitsi silmät ja suun.


Sisäiset piirteet

Ajattelumaailma:

- Raemyrskyn ajattelu maailma on monen mielestä kyseenalaistettavissa. Hän on oudon rauhallinen, eikä hänen mielipiteitään usein kuullakkaan.
 Yleisesti ottaen hän on kuitenkin mukava mies.


Luonne: Raemyrsky on luonteeltaan rauhallinen ja pohtiva, hän on matkannut pitkään yksin laivallaan ympäri Mannunmaan ja häntä saatetaankin sen eri kolkissa nähdä hyvänä henkilönä, sillä hän on auttanut monia hädässä olleita.

Pitää: Raemyrsky pitää rannalla asumisesta, meren aaltojen tuomasta sumusta ja suurien aaltojen osumisesta kallioon. Raemyrsky ei ole ikinä maininnut mieltymyksiään kellekkään, sillä ei pidä niitä tärkeänä tietona. 

Ei pidä: Raemyrsky tiedättävästi ei pidä vedestä menneisyytensä vuoksi. Hänellä on myöskin ristiriitainen käsitys Palmulahdesta.


Tarina

Perhe: Sähkösade (Isä), Aaltomyrsky (äiti)


Menneisyys: Raemyrsky syntyi Sähkösateen ja Aaltomyrskyn lapseksi. He asuivat ikuisella merellä laivassa. Raemyrsky on aina ollut hieman epätavallinen Vetehinen, sillä hän ei pidä vedestä, sillä kun hän oli n. 3-vuotias, lähti hän veden alle uimaan, etsimään koralleja. kun hän oli lähdössä takaisin, hyökkäsi hänen kimppuunsa hai. Raemyrsky yritti paeta mahdollisimman nopeasti haita pakoon, mutta kun hän ei osannut pyrähdellä, taikka uida nopeasti, ei hän pakoon päässyt. Juuri kun hän oli päätymässä hain kitaan, tuli hänen isänsä Sähkösade apuun ja lävisti hain pään keihäällä. Tämän jälkeen Raemyrsky ei halunnut enää uida, paitsi kun oli pakko. Siksi myöskään Raemyrsky ei koskaan oppinut Vetehisille tärkeitä uintitaitoja. 

Kun Raemyrskyn perhe purjehti laivallaan ympäri Mannunmaata, hän näki maailmaa pintapuolisesti, mutta ei itse löytänyt koskaan omaa identiteettiään tai syvintä ymmärrystään, joten Raemyrsky päätti rakentaa laivan. Kun hänen vanhempansa olivat rakentaneen Tomutantereen maiden saaristoon pienen asunnon, päätti Sähkösade mennä tarkistamaan sen ympäristöjä. Kun hän oli katsellut ympärilleen, huomasi hän paljon laivojen hylkyjä, jotkut olivat ajaneet karille, toiset taas pommitettu.
Uiskennellessaan syvällä vesistössä, huomasi Sähkösade kuitenkin kaikista hienoimman laivan, jonka hän halusi antaa kuitenkin pojalleen kunnostettavaksi, lahjana. Sähkösade ja Aaltomyrsky eivät olleet kaikista rikkaimpia Vetehisiä, joten he näkivät tarpeellisena antaa Raemyrskylle edes jonkinlaisen lahjan elettyjen vuosien jälkeen.

Sähkösade kutsui apuun kaikki tuttavansa ja he lopulta saivatkin nostettua laivan vesistön pohjasta tammitukkien päälle rannalle. He lähtivät hakemaan Raemyrskyä sisältä näyttääkseen löydön ja Raemyrsky meni shokkiin nähdessään hylyn, joka oli valtava. Tämä laiva näytti olleen hieman hienomman herran omistama, mutta siitä tulisi pian hänen. 
Raemyrsky aloitti laivan kunnostuksen ja lopulta saikin sen valmiiksi.
Kun Raemyrsky oli täysi-ikäinen, hyvästeli hän vanhempansa ja lähti purhehtimaan Mannunmaan eri kolkkiin käyden ensin Palmulahdessa, joka oli virhe, sillä häntä haukuttiin orjaksi ja jotkut jopa yrittivät hänet napata. Suurkunnassa käytyään Raemyrsky näki maailman eri kannalta. Kääpiövuorien ja Draakeinmaan hän ohitti suosiolla, sillä ne eivät sisältäneet vettä.

Raemyrsky kävi Taikametsässä ja tutustuikin moneen henkilöön, löytäen hänelle läheisen kaverin, Tähtisavun. He päättivät yhdessä matkailla Mannunmaan ympärillä ja päätyivät lopulta Hallalaan. Saapuessaan sinne, ihastui Tähtisavu heti ympäröiviin alueisiin ja hyvästeltyään Raemyrskyn, lähti Tähtisavu asumaan Hallalaan. Raemyrskyllä kuitenkin oli tärkeä tavoite matkata Mannunmaan ympäri, tai ainakin tunnetun Mannunmaan ja pääsi hän lähelle Hurmionmaatakin, mutta päätti hän käydä vielä hyvästelemässä vanhempansa.
päästyään takaisin Tomutantereen maille, hän hyvästeli koko suvunsa ja päätti lähteä Hurmionmaata kohti. Hän ei vielä kuitenkaan sinne ole päässyt, sillä matkalla koituu ongelmia. Milloinkohan Raemyrsky siis astuu ensimmäisen kerran Hurmionmaalle? Eiköhän se pian tapahdu. 



Tavoitteet: Raemyrsky ei ole antanut kenellekkään julki tavoitteitaan.

Assosioidut hahmot: 

++: Puolitassu Varjohampaanpoika, 

+: Aaltokeihäs Leväkuokanpoika, Lyylikki, Kukkaturkki,

+-:  Jäämyrsky, Lumikorva, Teräkynsi,

-: Richard Lingonsylt

--: Juroviiksi,

 







EeReX
Pelaaja

20 viestejä
3 maine

IGN: EeReX
Tekijältä EeReX » 8 kuukautta sitten
Ihanasti panostat hahmoosi ja laajennettuun profiiliin! Tätä oli mukava lukea.







_Greenlegend_
Pelaaja

91 viestejä
8 maine

IGN: _Greenlegend_
Tekijältä _Greenlegend_ » 7 kuukautta sitten
Bump, päivittelin vähän tän hahmon taustatarinaa :)