Tsares
Pelaaja

6 viestejä
2 maine

IGN: Tsares
Tekijältä Tsares » 7 kuukautta sitten
Perustietoa

Nimi: Juroviiksi Vänkäsääri
Rotu: Puolituinen
Ikä: 79
Skp: Mies
Asuinpaikka: Erämaa
Tittelit: Ei ole
Maine: Ei toistaiseksi ole kerännyt mainetta Hurmionmaalla


Ulkoiset piirteet

Ulkonäkö: Juroviiksi Kyttyräsääri on noin 138 cm pitkä puolituinen, jonka ulkonäkö on hyvin vaatimaton. Hänellä on suippo ja ohut nenä, joka antaa hänelle hieman hörökorvaisen ilmeen. Hänen hiuksensa ovat harmaantuneet vuosien varrella, ja hänellä on aina päällään yksinkertaiset ja kuluneet vaatteet, jotka ovat yleensä ruskean tai harmaan sävyisiä. 

Erityispiirteet: Ohut ja suippo nenä, sekä roikkukorvat

Pituus: 138cm

Sisäiset piirteet
Juroviiksi Kyttyräsääri, kärttyisä puolituinen, kätkee ärtymyksensä taakseen viisauteen ja uskonnollisuuteen. Hän janoo tietoa ja rauhaa, unelmoi rauhallisesta ympäristöstä, jossa voi syventyä tieteeseen ja uskontoonsa.

Ajattelumaailma: 
Juroviiksi Kyttyräsääri on puolituisista erottuva hahmo, joka on kasvanut kärttyisäksi Kääpiövuorilla, mutta hänen sydämensä sykkii tiedolle ja uskolle. Hän pitää rauhasta, oppimisesta ja Mahdin kirkon Tieteen kirkkokunnasta. Juroviiksi kunnioittaa menneisyyttään, mutta on valmis astumaan uusiin maailmoihin, kuten Hurmionmaahan, jossa hän jakaa tietonsa ja viisautensa muiden kanssa. Hänen elämänsä on tasapainoilua kärttyisyyden ja uskonnollisen vakaumuksen välillä, mutta hän uskoo, että tiede ja uskonto voivat kulkea käsi kädessä, luoden ymmärrystä ja valoa maailmaan.

Luonne: Vaikka Juroviiksi voi olla äreä ja vältellä muita, hänellä on hyvä sydän, ja hän on valmis auttamaan muita tarvittaessa, vaikka se piiloutuisikin hänen ärtymyksensä taakse. Juroviiksi arvostaa rauhaa, uskontoaan ja henkistä kasvua, mutta samalla hänellä on kärttyisä ja äreä puoli, joka voi tulla esiin erityisesti äänekkäissä tai epäkunnioittavissa tilanteissa.

Pitää: 
Juroviiksi nauttii niistä paikoista, joissa voi rauhassa keskittyä omiin ajatuksiinsa.
Hän rakastaa vanhoja kirjoja ja tietoa, joten keskiaikaiset kirjastot ovat hänelle mieluisia paikkoja.
Juroviiksi osallistuu mielellään Mahdin kirkon menoihin ja uskonnollisiin seremonioihin. Hän pitää niistä hetkistä, jolloin hän voi tuntea yhteyden jumaliinsa.
Juroviiksi nauttii luonnon rauhasta ja voi viettää aikaa metsissä


Ei pidä:
Tappeluista tai sodista Juroviiksi yrittää pysyä erossa niistä mahdollisimman paljon. Hän ei siedä niitä, jotka pilkkaavat Mahdin kirkkoa tai sen periaatteita. Hän voi ärsyyntyä, jos joku ilmaisee epäkunnioittavaa suhtautumista Tiedettä tai Taikaa kohtaan. Hän ei pidä maalisista iloista nauttivista henkilöistä joiden elämällä ei Juroviiksen katsoakseen ole sen suurempaa tarkoitusta.

Tarina:
Kauan sitten, eli nuori puolituispoika nimeltä Juroviiksi Kyttyräsääri. Hänen tarinansa alkoi Kääpiövuorilta, jossa hän syntyi perheeseen, joka oli pitkään asunut tällä kivikovalla ja kärttyisällä alueella. Kääpiövuoret ovat tunnetut niiden asukkaiden kivikovasta luonteistaan ja alueen pahantuulisista kääpiöistään. Juroviiksi perheineen kuului kuitenkin niihin harvoihin puolituisiin, jotka asuivat näiden vuorten uumenissa. Juroviiksen perhe oli pieni ja vaatimaton, mutta he olivat onnellisia yhdessä. Juroviiksi sai varhain kiinnostuksen oppimiseen ja tieteeseen. Hänen isoisänsä oli opettanut hänelle vanhoja tarinoita ja perinteitä, ja tämä herätti nuoressa puolituisessa uteliaisuuden menneisyydestä ja tiedonjanon. Kääpiövuorilla ei ollut helppoa elää puolituisena. Kääpiöt olivat epäluuloisia muita rotuja kohtaan ja he suhtautuivat puolituisiin ylimielisesti. Juroviiksi kasvoi kärttyiseksi ja äreäksi, jotta hän pärjäisi vuorien karussa ympäristössä. Hän oppi myös, että tieto oli valtaa ja että se saattoi auttaa häntä selviytymään tällä vaarallisella alueella.