belboo96
Ylläpitäjä

225 viestejä
147 maine

IGN: belboo96
Tekijältä belboo96 » Yli 5 vuotta sitten
Elikkäs! Ehdottaisin sellaista muutosta Hurmoksen roolipelaamiseen että pelaajat saisivat vapaasti vaikuttaa hahmoonsa ja loreen. Eli mitä hurmoksen maailmassa tapahtuu ja miten kukin pelaa hahmoaan ja mitä Aldyriassa tapahtuu, jokainen päättäisi omasta hahmostaan.

Eli pelaajalla olisi täysivaltuus päättä hahmostaan ja loresta ja pelaaja voisi vaikuttaa tekemisillään tulevaisuureen tapahtumat ja kulttuuri jne, sekä hahmonsa ja maailman taustoista ja minkälaista siellä on ja on ollut.
Tällainen helpottaisi pelaajan tekemisiä ja hän voisi tehdä mitä haluaa eikä tekemiset aiheuttaisi ristiriitaa, yhteiskunta pysyisi pelaajien päätösten takia sellaisena kuin se olisi.

Jos ylläpito ei noudattaisi systeemiä heidät bännittäisiin.

Herran siunausta.







Ydda
Ylläpitäjä

238 viestejä
104 maine

IGN: Ydda
Tekijältä Ydda » Yli 5 vuotta sitten
En usko täydellisen vapauden oman hahmonsa loresta olevan järkevää, sillä Seterran maailma perustuu pitkälti valmiiseen taustatarinaan, jonka avulla on mahdollista roolipelata tietynlaisia hahmoja. Ennalta määritetyt rodut, kulttuurit ja alueet auttavat pelaajia muistamaan asioita ja parantavat immersiota fantasiamaailmaan. Jos tällaisia rajoja ei olisi, tulisi roolipelistä varsin kaoottista (vrt. sukupuolispektri).
Seterran maailmassa on saatavilla lähes kaikenlaisia kulttuureita ja taustoja, sillä maailma on valtava. Monipuolisuutta siis on, mutta kohtuudella. Jos jotakin tärkeää puuttuu tai joku tahtoo nimen omaisesti jonkin tietyn taustan, pystyy asiasta keskustelemaan lorevastaavan, CactusCreeperin kanssa. Kaikkia pyritään miellyttämään, mutta aina se ei ole mahdollista. Tähän asti on kuitenkin pärjätty menestyksellä.