_Purplelegend_
Pelaaja

8 viestejä
2 maine

IGN: _Purplelegend_
Tekijältä _Purplelegend_ » 6 kuukautta sitten
Olen tahmis näin btw
Perustietoa

Nimi: Pihlajamiekka Laaksonjärvi
Rotu: Ihminen
Ikä: 24
Skp: Mies
Asuinpaikka: Rautahovi
Tittelit: Rakennusmestari
Maine: Ihan hyvä.


Ulkoiset piirteet

Ulkonäkö: Todella kalpea iho ( EI VITTU OLE VAMPYYRI), mustat hiukset ja harmaat silmät.
Pituus: 187cm
Vaatetus: Sininen takki, jossa napitus, valkosiniset housut ja ruskeat saappaat.


Sisäiset piirteet

Ajattelumaailma: Pihlajamiekka on rauhallinen, ylpeähkö mies, hän ei pidä ihmissusista erityisemmin, mutta voi tulla heidän kanssaan toimeen. Yleisesti ottaen hän on kaikille mukava, mutta jos häntä kohtaan ollaan töykeitä / ilkeitä, ei hänkään ole heille mukava. Pihlajamiekka rupeaa panikoimaan joka kerta, kun hän saa taudin, eikä hän ole enää oma itsensä.

Luonne: Rauhallinen, mukava, ylpeähkö, itsenäinen, urheahko.
Pitää: Viini, tutkiminen, matkailu, oppiminen.
Ei pidä: Meteli, valehtelu, ihmissudet. 


Tarina

Perhe: Lakkamiekka (Isä), Puolukankukka, (Äiti)

Menneisyys: Pihlajamiekka syntyi porvari perheeseen Laaksolaan, eikä hänellä ole ollut ongelmia rahan kanssa oikeastaan koskaan. Hänen isänsä kuuluu vuorimaan armeijaan ja äiti toimii pankin kirjanpitäjänä. Pihlajamiekka on pienestä pitäen ollut itsenäinen lapsi, sillä hänen vanhempansa on aina ollut töissä.
Samalla itsenäistyessään hän tulikin rohkeaksi, sillä hänen piti aina tehdä asioita, mitä hän ei välttämättä halunnut.
Pihlajamiekka on myös tottunut selvittämään asiat itse, esimerkiksi ruoanlaiton salat ja onkin yleisesti kirjaviisas. Hän myös on aina ollut innokas oppimaan uutta ja sen takia pääsikin nuorena kouluun.
Kartanossa asuminen yksin on ollut aika yksinäistä, eikä Pihlajamiekka ole tutustunut uusiin ihmisiin sen takia, joten ihmiskontaktit ovat olleet vähissä ja hänen onkin haastavaa tutustua uusiin ihmisiin. 
Perheessä on ollut aina läsnä Mahdin kirkko ja he ovatkin siihen uskontoon kuuluvia, joten Pihlajamiekka on ollut todella kriittinen Mannunuskoa kohtaan, eikä hän välttämättä pidä siitä. 
Täyttäessään 23 vuotta, hänen perheensä päätti päästää lapsensa pois luotaan, sillä he näkivät poikansa kasvaneen jo tarpeeksi pärjätäkseen tässä karussa maailmassa. Pihlajamiekka lähtikin etsimään omaa paikkaa missä elää ja hän huomasikin pienemmän alueen Mannunmaalla, missä olisi varmaankin rauhallista ja hiljaista, joten hän päätti lähteä kohti Hurmionmaata. Ehkäpä siellä hän elää onnellisena elämänsä loppuun asti.


Tavoitteet: Oppia uutta, kehittää itseään, saada töitä suuremmalta taholta.

Assosioidut hahmot: 

++:

+: Hehkukivi Jalokivenpoika, Pätkä

+-: Richard Lingonsylt, Tulikivi Rautahovi, Kuusihakku Kirveenterä

-: Pikkutassu, Aleksi Rauta-ahkio

--: