TikNrutin
Pelaaja

6 viestejä
3 maine

IGN: TikNrutin
Tekijältä TikNrutin » 3 kuukautta sitten
 

Perustietoa

Nimi: Kuunpilke Tähtiuskonpoika

Rotu: Haltia

Ikä: 25 vuotta

Skp: Mies

Asuinpaikka: Neidonlehto

Maine: Yksi Neidonlehdon kunnanvaltuuston jäsenistä.

Ulkoiset piirteet

Ulkonäkö: Kuunpilke on komea haltiamies, jonka sulkapeite vaihtelee vaaleansinestä hopeaan harmaaseen. Hänen hiuksensa väri on kuin kirkaana loistavan kuun pinta ja suipot korvat antavat hänelle perinteisen haltiamaisen ilmeen.

Erityispiirteet: Kalpea iho ja tanssian keho.

Pituus: 183 cm

Vaatetus: Pukeutuu tyylikkäästi, ja hänellä on usein yllään jotakin väripiirteisiinsä sopivaa, siistiä mutta käytännöllistä ja kestävää. 

 

Sisäiset piirteet

Ajattelumaailma:

  • Positiivinen, mutta ailahteleva.

  • Hyväntekoon taipuva, avoin uusille asioille.
  • Jyrkkä tiettyjen asioiden suhteen.
 

Luonne: Korkeakulttuurisen kotikasvatuksen saanut herrasmies, utelias ja inspiroiva. Hänellä on syvä side tähtiin ja yöhön, ja hän haluaa jakaa tämän intohimon muiden kanssa.

Pitää: Tähdistä, ystävistä, tarinankerronnasta myöskin vapaat kokemukset ovat lähellä miehen sydäntä. Lisäksi Kuunpilke on todellinen kulttuutin mies ja on aina valmiina uusiin ideoihin. Mies myös arvostaa paljon parisuhdetta ja suuri osa tämän identiteettiään onkin herrasmiehisyyden ja naisten ympärillä pyörivää.

Ei pidä: Luonnon tuhoamisesta, tietämättömyydestä ja ahdasmielisyydestä. Osa miehen aatteista ovat myös jotenkin vanhoillisia, josta johtuen ei välttämättä arvosta joitakin asioita.

Tarina

Perhe: Kuunpilke kunnioittaa vanhempiaan, erityisesti isäänsä, joka oli kokenut tähtitieteilijä. Samoja piirteitä kuin isällään voi helposti löytää pojastaan. Kuunpilkkeen perheeseen kuuluu myös äiti ja sisarus.

Isä: Tähtiusko Aurahaihdonpoika
Äiti: Lumitähti Aurinkojohdantytär
Sisar: Kuunpimennys Tähtiuskontytär

Tavoitteet: Kuunpilkkeen tavoitteena on jakaa oppimaansa ja innostaa muita löytämään kauneus siitä mitä heillä on ja mitä voikaan saavuttaa. Hän toivoo myös edistävänsä harmoniaa ja yhteyttä kulttuurin kanssa Hurmionmaalla. Myöskin aidon rakkauden löytäminen pyörii miehen päässä vahvasti.

 

Taustatarina

Kuunpilke ja Kuunpimennys, haltiakaksoset, syntyivät tähtisateen saattelemina, kun yötaivas oli erityisen kirkas ja täynnä salaperäistä loistoa. Heidän vanhempansa, Lumitähti (äiti)  ja Tähtiusko (isä), olivat intohimoisia omilla aloillaan, ja heidän rakkaudestaan syntyi kaksi poikkeuksellisen lahjakasta lasta.

Kuunpilke, poika, sai nimensä isänsä kiintymyksestä tähtitieteeseen ja yötaivaan kauneuteen. Hänen silmänsä loistivat tähtien tavoin, ja hän tunsi luonnollista vetovoimaa taivaankappaleisiin. Hän vietti öitä tähystellen tähtiä isänsä kanssa ja unelmoi avaruuden salaisuuksista.

Toisaalta Kuunpimennys, tyttö, sai nimensä äitinsä intohimoisesta luonteesta ja kaikesta salaperäisestä. Hänen hiuksensa olivat paksut ja tummat kuin pimeä yö, ja hänen silmissään hehkui yliluonnollinen sädehtiminen. Kuunpimennys perheensä koruyrityksen perijänä jaksoi äitinsä intohimoa jalokivien ja korujen suunnittelussa.

Kuunpilke ja Kuunpimennys ovat luonteeltaan vastakohtaisia, koska heidän syntymänsä tapahtui erityisen harvinaisena yönä, jolloin tähdet ja planeetat asettuivat uniikilla tavalla. Heidän äitinsä, Lumitähti, tunsi voimakkaan yhteyden tähtitaivaaseen, kun heidän kaksosensa syntyivät.

Tämä taivaallinen tapahtuma vaikutti heidän perimäänsä ja asetti heidän luontaiset ominaisuutensa vastakkaisiin ääripäihin. Kuunpilke sai vahvan yhteyden auringon ja kuun valoon, mikä teki hänestä kirkkaan, aurinkoisen ja energisen. Toisaalta Kuunpimennys sai voimakkaan yhteyden kuuhun ja sen pimeän salaperäiseen puoleen, mikä heijastui hänen luonteeseensa, tehdessä hänestä rauhallisen, mietiskelevän ja salaperäisen.