Nifasara
Pelaaja

8 viestejä
2 maine

IGN: Nifasara
Tekijä: Nifasara » noin vuosi sitten
Zürngradin markkinat

Sisäministeriö, Alivaltiosihteerin johdolla, järjestää markkinat Zurngradin Alaerinpatsaan luona 15.6, 14.00 alkaen.

Markkinat
Tapahtuma alkaa kello 14.00 Zurngradin Alaerinpatsaan luota, kukavain voi tulla ennen markkinoiden alkua vuokraamaan itselleen ilmaiseksi torikojun tapahtumaa varten. Sisäministeriö toivoo että markkonoihin tulisi erityisesti myyjiä ruoka- rautatuotteille.
Markkinat kestävät noin yhden tunnin, tämän tunnin aikana on myös mahdollista tulla ostamaan arpalippuja arvontaa varten. Arvonta suoritetaan markkinoiden päätteeksi ja palkinnot ovat rahasta materiaaleihin. Itse markkinat kestävät n. 45min-1h, myyjistä riippuen.

Tietokilpailu
Itse markkinoiden jälkeen on Zurngradin kirjastolla tietokilpailu. Kukavain voi osallistua ilmoittamatta ennen tämän alkue, tietokilpailussa jokainen kilpailija saa kirjan johon hän kirjoittaa vastauksen kymmeneen eri kysymykseen, jotka häneltä kysytään. Mikäli joku huijaa, hänet hylätään. Eniten oikeita vastauksia saanut voittaa 20kk palkkion, toiseksi tullut saa 5kk palkkion.

Keihäänheitto
Tietokilpailun jälkeen on luvassa keihäänheittokilpailu Zurngradin jousiammuntaradalla. Omia keihäitä ei tarvitse tuoda mukaan, ne ovat siellä valmiina kilpailijoita varten. Mikäli haluat osallistua keihäänheittoon siitä tulee ilmoittaa Alivaltiosihteerille mieluusti ennen koko tapahtuman alkamista. Keihäänheiton säännöt, sekä periaate on samallainen kuin jousiammunnassa mutta keihäillä. Paras heittäjä saa itselleen 25kk palkkion, toiseksi tullut saa 5kk palkkion.

Kaikki tapahtumaan liittyvät kysymykset, ilmoittautumiset sekä yhteistyöehdotukset Alivaltiosihteerille.
 Nifasara
Pelaaja

8 viestejä
2 maine

IGN: Nifasara
Tekijä: Nifasara » noin vuosi sitten
Markkinoita myöhästetty. Uusi ajankohta tiedoitetaan sillonkuin se tiedetään.Ydda
Ylläpitäjä

90 viestejä
50 maine

IGN: Ydda
Tekijä: Ydda » noin vuosi sitten
Hyvä valinta. Palvelimen siirto Suomeen on tuona alkuperäisenä päivänä, jonka myötä olisikin tullut katko toimintaan.