Funnis
Pelaaja

35 viestejä
43 maine

IGN: Funnis
Tekijältä Funnis » Yli 4 vuotta sitten
Ehdotus inkvisition lopetuttamisesta. Inkvisitio on toiminut viimeaikoina erittäin omavaltaisesti ja Inkvisition toiminta Aldyriassa ei ole mihinkään sidonnainen, Inkvisiittorit eivät vastaa toimistaan kenellekkään, eivät tarvitse muita todisteita kuin oman sanansa ja voivat tehdä mitä vain haluavat. Jos inkvisitio edes olisi lainalainen, niin sen näkisi vielä sopivaksi virastoksi, mutta Inkvisition täysi omavaltaisuus on järkyttävää. Ja inkvisition johtajan asema serverin ylläpidossa johtaa siihen, ettei inkvisitioon voida puuttua edes serverin sääntöjen nojalla. Ketään ei voida rangaista, koska ylläpito saa rikkoa sääntöjä ja inkvisiittorit rikkovat sääntöjä alati suurinkvisiittorin siiven alla. Esimerkiksi suurinkvisiittorin metapelaus on valtava ongelma, esimerkkinä tästä on sellainen tilanne, että KAIKKI inkvisiittorit saapuivat Tenebraeen Melee69:n lähetettyä yksityisviesti Tenebraeen liittyen, joka johti minun (Funniksen) vangitsemiseen, tässä selvästi rikottiin sääntöjä. Inkvisitio tulee lopettaa, ettei Aldyriassa enää olisi sääntövapaata omavaltaista rikollisvirastoa. Pelkästään 3.11.2019 aikana inkvisition toimet johtivat ainakin hahmojen:

- Sacul Suilexof (Melee69)
- John Fünniz (Funnis)
- Sandra (KirottuKettu)
- Oskar Pocéme (Jokku85)
- Se Firepapan tyyppi, joku Bastion (Firepappa1)
- Jim White (Whon19)
- Bella (Ristikko)
(Kuolemia tulee vielä mahdollisesti lisää. OOjaAA on OP:n tietääkseen vielä vankilassa odottamassa tuomiota.)

Yllälistattujen hahmojen elämät päättyivät verisessä taistossa inkvisitiota vastaan, ja monia myös kuoli tämän takia. Eiköhän pelaajat ole jo osoittanut tahtonsa kuinka kovasti he haluavat eroon tästä hirvityksestä, sillä he uhrasivat kaikkensa. OP toivoo, että mahdollisimman moni näistä palautettaisiin 11. säännön nojalla. Inkvisitiosta ei päästy roolipelillisin keinoin eroon, mutta heidän hyödyntäessään epäroolipelillisiä keinoja sekä sääntörikkomuksia, sekä samalla toimien kaikkien serverin maailmassa pätevien lakien yläpuolella he aiheuttavat surua ja tuskaa monille pelaajille. Ainoat ketkä hyötyvät inkvisition toiminnasta, ovat inkvisiittorit itse. He voivat tehdä mitä vain, eikä heitä koskaan rangaista. Hyvä esimerkki tästä on aatelisen, Ydda Tavlun murha. Kuka vain muu jos olisi tehnyt sen, olisi luultavasti päätynyt hirttopuulle, mutta inkvisiittorin tehdessä tämä koko tapaus pyyhitään maton alle, koska inkvisition johdon ollessa ylläpidossa, voidaan tässä olettaa, että tapaus unohdettiin, ettei ylläpidon välille synny riitoja. 

Ehdotuksen tarkoitus olisi saavuttaa pelaajaystävällinen ympäristö Hurmokseen. Tämän hetkinen kokemus minkä saa, on jos pahoitat inkvisiittorin mielen, sanot hyvästit hahmollesi. 
Pelaajaystävällinen ympäristö voidaan saavuttaa joko Inkvisition johdolta ylläpito-oikeuksien poistaminen täysin, inkvisitio hajottamalla täysin, tai sitten inkvisitiojohdon vaihdolla. Haavin poisto tasoitti tilannetta pelaajille, mutta edes haavi ei pärjäisi ylläpitoabuselle. 

Ja oon tosi suolanen.
 







Ydda
Ylläpitäjä

238 viestejä
104 maine

IGN: Ydda
Tekijältä Ydda » Yli 4 vuotta sitten
Hyvä lopetus yes







Jokku85
Pelaaja

23 viestejä
19 maine

IGN: Jokku85
Tekijältä Jokku85 » Yli 4 vuotta sitten
Joo se on kyllä jännä että tapetaan hahmoja ja poistetaan niiden vaivalla hankkimia kamoja täysin turhista syistä, ja oman hahmon roolipelaamisesta.
Samantien vois vaa kieltää säännöissä lakien rikkomisen ku kerran hahmo poistetaan sellasesta käytöksestä melkein heti.







robun268
Pelaaja

2 viestejä
2 maine

IGN: robun268
Tekijältä robun268 » Yli 4 vuotta sitten
Hahmonne rikkoi lakia, ryhtyi kapinaan, todistettiin ja todettiin syyllisiksi ja sitten teloitettiin. Simppelisti, älkää rikkoko lakia tai alkako kerettiläisiksi. Mikäli rikotte niin ken leikkiin ryhtyy se leikin kestäköön.

Sekä koko Ylläpitohan jo yksimielisesti totesi että Inkvisitio toimi oikein.