TaikaKoulu

Se taikojen maailma!

 
 

Oletko koskaan haaveillut olevasi yksi maailman kuuluisimmista velhoista taikka noidista? Oletko lukenut joskus Harry Potter kirjasarjaa taikka katsonut Harry Potter elokuvia? Mikäli vastasit johonkin näistä kyllä niin tämä palvelin on kuin luotu sinulle! Mikäli et kuitenkaan vastannut kyllä niin muistathan silti tulla piipahtamaan palvelimellamme sillä takaamme mahdollisimman hyvän ja onnistuneen pelikokemuksen jonka jälkeen haluat pelata Taikakoulussa enemmänkin. Taikakoulu on useamman vuoden avoinna ollut serveri, mutta vuonna 2019 koki radikaaleja muutoksia. Taikakoulu on nyt entistä parempi ja uudistuneempi! Täällä pystyt kokemaan aivan uudenlaisen ja suomalaisen kokemuksen kevyestä roolipelaamisesta. Taikakoulun ip on: tk.hurmos.org taikka taikakoulu.hurmos.org ja versio on 1.14.4.


 


Taikakoulun idea yksinkertaistettuna

Olemme palvelin missä pystyt roolipelaamaan kevyesti, kehittyä suureksi ja tunnetuksi velhoksi taikka noidaksi. Saada omalle tuvallesi pisteitä, käydä oppitunneilla, kerätä ja ostaa taikasauvoja loitsimiseen, tehdä kokeita luokka-asteelta toiselle siirtymiselle, seikkailla Harry Potter - Minecraft maailmassa, edetä opinnoistasi jopa professoriksi ja tehdä monia muita hienoja asioita!


 


Mikä Taikakoulu on?

 

Taikakoulu on fantasia roolipelipalvelin jossa pääset luomaan oman hahmosi palvelimelle, pelaamaan ja roolipelaamaan kevyesti! Pystyt kehittämään hahmoasi mahtavaksi ja suureksi noidaksi taikka velhoksi Tylypahkassa, Godrickin notkossa, Pikku Whingingissä ja monissa muissa Harry Potter tyylisissä kaupungeissa. Palvelimeltamme löydät erilaisia taikasauvoja joilla pystyt loitsimaan loitsuja, hyödyllisiä ja auttavia, kuin tappaviakin loitsuja. Taikasauvoja pystyy ostamaan taikasauva putiikeista ja löytämään niitä ympäri palvelinta! Joten katse eteenpäin. Taikakoulusta löydät myöskin oman tupa systeemin joka aloittaa heti alussa prosessin mikä luokittelee sinut omaan ja sopivaan tupaasi. Näin pääset kehittämään tuvan ympärille omaa roolipelihahmoasi ja tutustumaan muihin tupalaisiisi! Itse velhojen ja noitien koulussa, Tylypahkassa pyörii ympäri päiviä oppitunnit joista hyvin ansioituneena voit saada tupapisteitä omalle tuvallesi joka auttaa tupaasi voittamaan kuukausittaisen tupakilpailun.


 


Tietoa Taikakoulusta

 

Taikakoulussa on:
~ Neljä eri tupaa joiden nimet ovat: Sielunsilmä, Kallonkolo, Miekanterä ja Hunajapesä.
~ Fyysinen valuutta jolla voit ostaa taikasauvoja, taloja ja vaikka yrittää lahjoa professoreita, jotta saisit parempia koetuloksia. Mahdollisuudet ovat rajattomat!
~ Monia erilaisia taikasauvoja joilla pystyt loitsimaan: tappavia, parantavia ja neutraaleja loitsuja.
~ Karttana ja pelattavana alueena Harry Potterista tunnettu maailma.
~ Monia eri ammatteja ja titteleitä, kuten professori, rehtori, valvojaoppilas ja opiskelija.
~ Hyvä yhteisö ja ylläpito joka kehittää Taikakoulua eteenpäin parhaansa mukaan.

Tervetuloa pelaamaan!
~Taikakoulun ylläpito.