Qn2
RP-Johtaja

71 viestejä
11 maine

IGN: Qn2
Tekijältä Qn2 » 6 kuukautta sitten
Hänen arvoisan pyhyytensä herra Pajuterä Tiensilmän allekirjoittamana,
Myynti-ilmoitus:

Nyt on avautunut ainutlaatuinen tilaisuus Hurmionmaan asukkaille! Myynnissä olisi runsaasti muinaista arvokasta tavaraa, ja nyt voi olla mahdollisuus elämän diiliin!
Myynnissä ainakin seuraavat esineet:


- Siivet
Siivet mahdollistavat lentämisen, ja ne lienevät nopein kulkukeino, mitä Hurmionmaalta löytyy. Tällaisia ei myydä juuri koskaan, ja nyt jos joskus on kenties elämäsi tilaisuus päästä osaksi Hurmionmaan pientä, siivet omaavaa joukkoa!

- Hyväkuntoiset raivotiilipanssarit
Raivotiilestä valmistettu haarniska lienee suojaavin panssari, mitä Hurmionmaalla osataan valmistaa, ja nyt olisi myynnissä yksi hyväkuntoinen panssarisetti, tosin ilman kypärää. Jos olet aina toivonut raivotiilipanssareita, mutta sinulla ei koskaan ole ollut varaa niihin, niin nyt on mahdollisuutesi!

- Kopioita Pajuterän musiikkikokoelmasta
Myynnissä on myös kopioita Pajuterän ikonisista sävellyksistä, kuten esimerkiksi tunnettu Kuolleen Sotamaan Balladi, hittibiisit Kuollut Unelma ja Kohti Aurinkoa, Vapauden Soturi, sekä tietysti ikuiset klassikot Torppalaulu, Itämaan Uni, ja Tiensilmän Teema! Jokainen kappale tulee tietysti allekirjoittaneen sinetillä ja signeerauksella.

- Rauta- ja levypanssareita
Myytävien esineiden listasta löytyy myös esimerkiksi vaihtelevassa kunnossa olevia rauta- ja levypanssareiden kappaleita, joita on nyt mahdollista saada pilkkahintaan. Jos haluat tarkempaa tietoa muusta panssarivalikoimasta, niin ole yhteydessä.

-Ikonisen "Nuoriherra malliston" astiasto
Tarjolla on ikoniset Nuoriherra-astiat, jotka on valmistettu Tiilimäen taitavien käsityöläisten toimesta! Astiastoon kuuluu pikarit, lautaset, leikkuulauta ja keittiöveitsi.

-Monenlaisia jalokiviä
Myynnissä myös mm. safiireita ja topaaseja halpaan hintaan!

-Kiinteistöjä
Tarjolla on myös halpoja kiinteistöjä ainakin Rautahovista ja Kauppasatamasta, tarkempaa tietoa näistä saat olemalla yhteydessä Pajuterään. Nyt on loistava mahdollisuus ensiasunnon ostolle!

-Muuta tavaraa
Jos olet kiinnostunut jostain tietystä esineestä tai kalustosta jota tässä ei mainittu, niin kannattaa vaikkapa kirjeitse kysellä löytyisikö sellaista varastosta, aina on mahdollisuus, että suuresta varastokompleksista löytyy juuri se esine, mitä kaipaat!

Jos kiinnostuit jostain valikoiman tuotteesta, niin kannattaa jättää
tarjous Herra Pajuterä Tiensilmälle! Uniikki tilaisuus kannattaa hyödyntää, toista ei kenties koskaan tule!

 
Allekirjoittanut 20. Pakkasnaarmua, Suurkiven hyvänä vuonna 3810
Hänen arvoisa pyhyytensä Pajuterä Tiensilmä, Tiensilmän herra,Taian arkkivelho,
Hurmionmaan kardinaali ja kruununkuvernööriregentti, Rautahovin
vuorineuvos ja veljesritari, Neidonlehdon Paroniregentti.