Qn2
RP-Johtaja

71 viestejä
11 maine

IGN: Qn2
Tekijältä Qn2 » 3 kuukautta sitten

Hänen arvoisan pyhyytensä kruununkuvernööriregentti Pajuterä Tiensilmän allekirjoittamana,

Hurmionmaan kruununherruusalueen hallinto tiedottaa:

Neidonlehdon Paroni


Tänään, 9.2, on Neidonlehdon uudeksi paroniksi valittu Väinämöinen Rautajyrä. Väinämöinen astuu virkaan heti, ja hänellä on tämän tiedotuksen myötä täydet paronin toimintavaltuudet ja virkavelvollisuudet. Väinämöiselle pidetään lähiaikoina vielä erillinen virkaanastujaisseremonia, johon jokainen Neidonlehtolainen on tervetullut.

Tämän myötä kaikki kuvernööri- tai paroniregentille toimitetut työhakemukset, pyynnöt, kysymykset jne. kannattaa toimittaa uudelle paronille. Luonnollisesti myös uudet Neidonlehdon kuntaa koskevat asiat tulee toimittaa lähtökohtaisesti uudelle paronille, ei kuvernööriregentille. Kuvernööriregenttiin voi kuitenkin olla yhteydessä myös kunnan asioiden nojalta, erityisesti jos ne koskevat kunnan hallintoa, tai laajempiskaalaisia kysymyksiä.


Tämän ilmoituksen myötä myös kruununherruuden hallinnon hänen kuninkaallisen korkeutensa hyväksynnällä 50.10.3809 asettama jäädytys kunnanvaltuuston toimintaan on poistettu, ja kunnanvaltuusto jatkaa lähiaikoina normaalia työtään paronin johdolla.
 
Allekirjoitanut 10. Alanaarmua, Suurkiven hyvänä vuonna 3810
Hänen arvoisa pyhyytensä Pajuterä Tiensilmä, Tiensilmän herra,Taian arkkivelho,
Hurmionmaan kardinaali ja kruununkuvernööriregentti, Rautahovin
vuorineuvos ja veljesritari.